//Onew (SHINee) acuzat pe nedrept de hărțuire sexuală

Onew (SHINee) acuzat pe nedrept de hărțuire sexuală

Ieri, 12 august, Onew, membru al trupei SHINee a fost acuzat, printr-o plângere la poliție, de hărțuire sexuală. Totuși, aceste acuzații au fost retrase imediat deoarece persoana în cauză a recunoscut că a fost doar o neînțelegere.Imediat după acest incident, agenția lui, SM Entertainment a dat o declarație oficială de presă:

„Ca persoană publică, Onew este profund preocupat și zdruncinat de aceste acuzații neplăcute făcute la adresa lui. Onew a mers pe 12 august la un club pentru a-și felicita un prieten care își făcea debutul ca DJ. Din cauza stării de ebrietate în care se afla, el a intrat, neintenționat, în contact fizic cu cineva care se afla în preajma lui. Acest fapt a dus la o neînțelegere dintre el și acea persoană și astfel ajungâng și la poliție pentru a fi interogat. În orice caz, persoana care l-a acuzat a recunoscut că a fost doar o neînțelegere și că acest incident s-a întâmplat datorită faptului că era beat și și-a retras plângerea împotriva lui. Onew se va conforma cu toată seriozitatea anchetei… Ne cerem scuze încă o dată dacă acest incident a supărat sau îngrijorat pe cineva”.

Agenția lui a mai cerut presei să nu facă nici un fel de speculație și să aștepte informațiile reale deoarece, toate acestea, pot dăuna imaginii și reputației artistului.
Imediat după aflarea acestui incident, au apărut întrebări cu privire la continuarea apariției acestuia în seria de televiziune „Age of Youth 2”, unde Onew joacă rolul unui student la inginerie și a cărui premieră urmează să aibă loc pe 25 august.

Staff-ul serialului și reprezentanții postului de televiziune JTBC au negat faptul că Onew ar fi dat afară din serial și au declarat că, deoarece Onew se află încă în mijlocul anchetei, ei nu au discutat, încă, despre această variantă.

Antifanii lui au spus că el ar trebui să apară în acest rol, deoarece personajul lui înfățișează un student inocent, care nu știe nimic despre dragoste sau despre întâlniri dar multă lume a sărit în apărarea lui, spunând că ar fi nedrept să i se ceară să se retragă, mai ales că acuzațiile au fost retrase iar el a muncit mult până ca să devină ceea ce este astăzi.

Sursa: soompi.com

TAGS: