//Onew (SHInee) pus sub acuzare pentru molestare sexuală

Onew (SHInee) pus sub acuzare pentru molestare sexuală

Conform ultimelor știri, Poliția din Gangnam Seul a terminat de analizat camerele de supraveghere din club și a luat o nouă declarație de la victimă, finalizând astfel ancheta și trimițând cazul către procuratură.Din analiza camerelor de supraveghere nu reiese clar dacă Onew chiar a atins-o pe victimă dar comportamentul lui Onew, care se vede pe camere, se potrivește perfect cu declarațiile martorilor și pot fi considerate dovezi sigure.

Poliția, astfel, l-a pus oficial sub acuzare pe Onew pentru molestare sexuală iar cazul va fi prezentat la tribunal astăzi, 14 august 2017.

Mai mult decât atât, victima a făcut noi dezvăluiri cu privire la decizia ei de a renunța la plângere și la procesul intentat lui Onew.

Victima a spus că Onew era într-o stare foarte avansată de ebrietate și de aceea s-a comportat în felul acela. Compania SM i-a cerut să renunțe la proces și ea a semnat niște acte cu reprezentanții companiei.

Tot victima a mai declarat că, chiar dacă a renunțat la proces, asta nu înseamnă că se modifică și adevărul: „Tot ce am spus până acum este cu totul adevărat” – era scris pe una din declarațiile date de către victimă la poliție.
Sursa: koreaboo.com

Mai vedeți și:  Onew (SHINee) acuzat pe nedrept de hărțuire sexuală

TAGS: