//Orașul Seul va fi iluminat în violet, în onoarea Paradei BTS

Orașul Seul va fi iluminat în violet, în onoarea Paradei BTS

ARMY din întreaga lume va invada capitala Coreei de Sud.

Pentru a sărbători cea de-a cincea paradă a fan mitingului trupei BTS din Seul, orașul va fi iluminat în culoarea violet, în cinstea acestui eveniment.Culoarea violet este culoarea oficială a trupei BTS, iar V a definit-o în cuvinte ca fiind „să ai încredere și să iubești pentru mult timp”.
Chiar și în orașul Busan, turnurile de telecomunicații au fost îmbrăcate în lumini violet, în onoarea fan mitingului pe care trupa BTS l-a susținut aici.

Fan mitingul va avea loc pe 22 și 23 iunie a.c. și se va ține la Olympic Gymnastics Arena din Seul. Sunt așteptați să participe la acest eveniment peste 25.000 de fani din întreaga lume, iar pentru a le ura bun venit fanilor din străinătate, oficialitățile orașului Seul a decis ca numeroase puncte să fie iluminate în culoarea violet.
Primăria orașului Seul a dat următorul comunicat oficial: „Numeroase reclame cu BTS, inclusiv un film promoțional filmat în oraș, vor fi afișate în numeroase locații, înclusiv la Biblioteca Metropolitană Seul. Prin intermediul acestora, intenționăm să se înțeleagă clar că trupa BTS este un ambasador onorific pentru Seul și promovează turiștilor orașul Seul”.

Dintre locațiile luminate în violet se găsesc și Dongho Bridge, Namsam Seoul Tower, Primăria orașului Seul, Lotte World Tower, Sebitseom și Seoullo 7017.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: