//Organizatorii concertului artistei Ariana Grande își cer scuze în urma criticilor fanilor

Organizatorii concertului artistei Ariana Grande își cer scuze în urma criticilor fanilor

Organizatorii concertului „Dangerous Woman Tour” al artistei americane Ariana Grande care a avut loc la Seul, Coreea de Sud pe 15 august, au răspuns la criticile care au apărut după concert.

Ei au declarat că Ariana Grande a ajuns în Coreea doar cu 3 ore înainte de concert și acesta a fost motivul pentru care ea nu a putut fi prezentă la proba de sunet de dinaintea concertului. Au fost multe critici, în special de la persoanele care și-au cumpărat bilete VIP, în prețul acestora fiind inclusă și posibilitatea participării la repetiția de dinaintea concertului.

Organizatorii evenimentului. Hyundai Card, și-au prezentat oficial scuzele celor care i-au criticat și s-au plâns de aceste inconveniente pe Facebook.
Astfel, astăzi, 17 august a.c., Hyundai Card a declarat: „Am dori să transmitem în mod oficial scuzele noastre tuturor celor care nu s-au simțit confortabil la concert datorită vremii nefavorabile, a situației artistei sau a altor circumstanțe neașteptate care au urmat. Noi am luat foarte în serios toate aceste critici pe care le-am primit de la spectatori și, pe viitor, vom lua toate măsurile pentru  ca astfel de situații să nu se mai întâmple”.

Agenția Hyundai Card a mai dat explicații și vis-a-vis de problema creată cu biletele de intrare de tip VIP: „Pachetele VIP au fost vândute prin intermediul fan-clubului de pe site-ul oficial al Arianei Grande, acestea fiind gândite de producătorii turneului mondial al artistei doar pentru fani. Hyundai Card nu a fost implicată deloc în procesul de vânzare a acestor pachete de bilete. În orice caz, regretăm nespus că fanii care au achiziționat aceste bilete nu au putut beneficia de toate facilitățile care erau incluse în preț. În acest moment colaborăm cu producătorii care au pus în vânzare acest tip de bilete și încercăm să returnăm, pe cât posibil, banii acelora care ne vor notifica că au achiziționat acest pachet VIP”.

Chiar și Vice-Președintele companiei Hyundai Card, Jung Tae Young, a postat pe Facebook un mesaj legat de aceste probleme: „Concertul și situația creată după acesta este dezamăgitor. Adevărul este că Ariana Grande a intrat în țară chiar înainte de începerea concertului, a plecat imediat după li a evitat presa, ceea ce cu siguranță a dezamăgit fanii”.

El a mai adăugat: „Dacă cumva nu i-a plăcut situația din Coreea de Sud, poate ar fi trebuit să arate măcar curajul pe care l-a avut după timpul incidentul de la Manchester sau cred că ar fi fost mai bine și mai sincer dacă anula cu totul acest concert. Vom învăța din această experiență și pe viitor vom avea grijă să vă aducem cele mai bune concerte.”
Sursa: soompi.com

 

Vedeți și: Taeyeon (Girls Generation) – dezamăgită de atitudinea Arianei Grande care a susținut un concert în Coreea de Sud