//Părinții lui Rain acuzați de înșelăciune, agenția acestuia răspunde

Părinții lui Rain acuzați de înșelăciune, agenția acestuia răspunde

Rain a dorit să facă lumină cu privire la zvonurile apărute despre acuzațiile de fraudă aduse părinților lui.

Recent, o persoană, numită generic „A” a făcut o postare online în care a susținut că părinții artistului sud-coreean Rain a împrumutat o sumă foarte mare de bani de la părinții lui în anul 1988 și nu i-au mai dat înapoi.Acesta a scris în acea postare: „În 1988, părinții mei dețineau un magazin de orez în Piața Yongmun din Seul. Și părinții lui Rain aveau un magazin similar în apropiere. La acea vreme, ei au împrumutat 17 milioane de woni (aproximativ 15.000 de dolari) de la părinții mei și nu i-au mai returnat de atunci.Mai mult decât atât, cam în aceeași perioadă, ei au mai împrumutat alte aproape 8 milioane de wonu (aproximativ 7.000 de dolari) cash. Părinții mei le-au cerut să le returneze împrumutul, dar ei au refuzat, motivând că au probleme financiare. Ei au spus că au nevoie de bani pentru taxele școlare ale lui Rain. Părinții mei le-au cerut continuu banii, măcar pe cei care le-au dat la început, dar ei au refuzat tot timpul. Într-un final, întreaga familie a dispărut. Noi am încercat să îi dăm în judecată, dar și noi avem problemele noastre financiare. Părinții mie nu au nici bani și nici timp de pierdut prin procese, așa că am renunțat. Chiar și după 30 de ani, părinții mei continuă să scrie scrisori și încearcă să îi contacteze, dar nimic nu a funcționat până acum”.

În urma acestor acuzații, Rain Company a dat următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem Rain Company.

Vă cerem să înțelegeți că declarația noastră oficială a întârziat pentru a verifica temeinic cum stau lucrurile și pentru a pregăti un răspuns corespunzător.

În prezent, compania noastră e pe cale să afle dacă ceea ce a susținut acea parte este adevărat. Întrucât acuzația a fost adusă în special mamei, care este decedată, ne vom întâlni cu partea acuzatoare cât de repede posibil pentru a verifica existența acestui debit. Intenționăm să facem tot ce este posibil pentru a veni cât mai repede cu un răspuns.”

Așteptăm și noi și vom reveni cu detalii, atunci când vor apare noi informații.
Sursa: kpoplove.koreadaily.com

TAGS: