//Park Bo Gum se va înrola în armată în această vară

Park Bo Gum se va înrola în armată în această vară

Park Bo Gum va pleca anul acesta în armată.

Conform unei informații exclusive data de Sporbiz, actorul va pleca în armată în această vară, după terminarea filmărilor filmului „Wonderland”.Cum este născut în 1993, Park Bo Gum va împlini anul acesta 28 de ani în sistemul de vârstă sud-coreean și a anunțat intenția sa de a pleca mai repede de împlinirea vârstei de 30 de ani în armată, chiar din timpul promovării dramei „Encounter”.

El a declarat: „Intenționez să merg în armată atunci când va sosi momentul. Cred că ar trebui sa merg înainte de a fi prea târziu. Dacă am această șansă, vreau să îmi las amprenta în mai multe proiecte până atunci”.

Totuși, agenția actorului, Blossom Entertainment, a declarat că nu este nimic decis încă: „Nu am primit încă nicio notificare de înrolare. Data exactă a înrolării nu a fost încă hotărâtă”.

În prezent, Park Bo Gum filmează la drama canalului tvN „Record of Youth”, alături de actrița Park So Dam, iar filmările pentru filmul „Wonderland” sunt programate să înceapă în luna aprilie. În acest film, alături de Park Bo Gum, îi vom regăsi și pe actorii Gong Yoo, Bae Suzy, Choi Woo Shik, Rebecca Tang și Jung Yoo Mi, premiera fiind programată pentru sfârșitul acestui an.Sursa: koreaboo.com