//Park Bo Young și Ahn Hyo Seop vor fi parteneri într-o nouă viitoare dramă

Park Bo Young și Ahn Hyo Seop vor fi parteneri într-o nouă viitoare dramă

Echipa de producție a viitoarei drame a canalului de televiziune tvN i-a ales în rolurile principale pe actorii Park Bo Young și Ahn Hyo Seop.

Actrița Park Bo Young a confirmat acceptul acestui rol încă de anul trecut, adică rolul principal în drama „Abyss”.Pentru rolul principal masculin, însă, abia recent a fost confirmat faptul că va fi interpretat de actorul Ahn Hyo Seop.

Noua dramă „Abyss” este o dramă romantică fantastică, care are ca subiect central relația dintre două persoane a căror destine se schimbă după moartea lor. Celor două personaje li se oferă o nouă viață, complet opusă cu cea pe care au avut-o înainte de moarte, prin „miracolul reînvierii sufletului” sau „abis”.

În această dramă, Park Bo Young va interpreta personajul „Go Se Yeon”, o femeie care a trăit o viață plină de succes ca și procuror și se renaște ca avocat cu o nouă față.

Actrița și-a arătat deja talentul în genul acesta de drame, de tip fantastic, prin rolurile din „Strong Woman Bong-soon” sau „Oh My Ghost”, această nouă dramă fiind regizată tot de Yoo Jae Won, regizorul producției „Oh My Ghost”.

Ahn Hyo Seop va interpreta personajul „Cha Min”, un șeful chipeș al unei firme de avocatură.

Echipa de producție a dramei „Abyss” este foarte entuziasmată de sincronizarea perfectă și atracția pe platou a celor două personaje, datorită talentului interpretativ al celor doi actori.

Premiera dramei „Abyss” este programată a avea loc în prima jumătate a anului 2019.
Sursa: kpoplove.koreadaily.com