//Park Hyung Sik mărturisește că s-a îndrăgostit de Park Bo Young și în viața reală

Park Hyung Sik mărturisește că s-a îndrăgostit de Park Bo Young și în viața reală

Park Hyung Sik a dezvăluit faptul că dragostea sa pentru Park Bo Young este reală, atât pe ecran cât și în culise. El a mai mărturisit că s-a îndrăgostit cu adevărat de partenera lui de platou în timpul filmărilor serialului „Strong Woman Do Bong Soon” și că a fost cu adevărat trist când acestea au luat sfârșit.

„Nuna Park Bo Young, te iubesc cu adevărat. Ești atât de încântătoare. Ești cu adevărat Bong Soon. Pentru că ai fost Bong Soon perfectă, a fost atât de natural pentru mine să te iubesc. Am vrut să te iubesc mai mult, dar sunt trist pentru că s-a terminat.” – a declarat actorul.

Cei doi actori sunt invidiați de toată lumea pentru atracția reciprocă atât din film cât și din viața reală. Scenele de dragoste și săruturile lor au fost atât de naturale încât au stârnit zvonuri care s-au răspândit cu repeziciune printre fanii serialului.

Park Hyung Sik a mai dezvăluit faptul că a acceptat acest rol imediat ce a aflat că partenera lui în serial va fi Park Bo Young și că acesta a fost motivul principal al acceptului său.

„M-am gândit că aș fi nesăbuit să ratez această oportunitate, așa că am fost de acord să joc. Mai târziu am aflat că partenera mea ar putea fi Park Bo Young. Atunci m-am gândit că trebuie, categoric, să fac asta. Toată lumea din jurul meu m-a invidiat.” – a declarat Park Hyung Sik. Apoi, el a explicat că a îndrăgit personajul din „Strong Woman Do Bong Soon”, Ahn Min Hyuk, pentru că a fost mulțumit de prestația sa, mai ales că i-a fost ușor să joace scenele emoționale. „Ahn Min Hyuk s-a îndrăgostit la prima vedere de Do Bong Soon, așa că am iubit-o total pe Do Bong Soon. De când mi-am însușit emoțiile lui Ahn Min Hyuk, scenele de dragoste au fost naturale și ușor de filmat. Am simțit că ea este importantă și am avut grijă de ea. Din clipa în care dragostea lor a devenit reciprocă, a început să se vadă și sentimentele afective reale ale lui Ahn Min Hyuk. Bineînțeles, cred că a fost așa și pentru că Park Bo Young este atât de încântătoare.” – Park Hyung Sik.

Sursa: www.koreaboo.com