//Park Min Young, Lee Dong Gun și Yeon Woo Jin – gânduri după încheierea dramei „Queen for 7 Day”

Park Min Young, Lee Dong Gun și Yeon Woo Jin – gânduri după încheierea dramei „Queen for 7 Day”

Ultimul episod al dramei „Queen for 7 Days” tocmai a fost difuzat. Cei trei protagoniști ai impresionantei drame istorice, Park Min Young, Lee Dong Gun și Yeon Woo Jin, și-au împărtășit gândurile despre munca și personajele lor cu fanii.Park Min Young (Shin Chae Gyeong)

[caption id="attachment_2977" align="aligncenter" width="540"] Park Min Young[/caption]
Chae Gyeong a fost eroina centrală a unui triunghi amoros fatal în această dramă. A fost o mare provocare pentru actriță întrucât personajul ei este unul dramatic și plin de emoție.

Astfel, Park Min Young a declarat: „Queen for 7 Days a fost o dramă specială pentru mine. Mi-am dorit cu disperare să fac treaba cum trebuie. Mi-am petrecut mai mult timp decât altă dată analizând și citind scenariul și mi-am dat toată silința la fiecare scenă filmată. Sunt recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-am primit din partea staff-ului și din partea celorlați actori entuziaști. M-am bucurat să regăsesc bucuria și pasiunea de a fi actor prin interpretarea personajului Chae Gyeong”.

 

Yeon Woo Jin (Lee Yeok)

[caption id="attachment_2978" align="aligncenter" width="540"] Yeon Woo Jin[/caption]
„Timpul pe care l-am petrecut sudiind și imaginându-mi caracterul personajului Lee Yeok a fost foarte prețios. Acesta este un pas foarte important al carierei mele și, totodată, o provocare care m-a făcut să țintesc mai sus. Voi păstra în minte aceste momente ca pe niște amintiri prețioase și voi încerca să fiu și mai bun de acum înainte” .

 

Lee Dong Gun (Lee Yung)

[caption id="attachment_2979" align="aligncenter" width="540"] Lee Dong Gun[/caption]

El a fost singurul personaj din dramă care nu a avut un corespondent copil, dar a reușit perfect să se armonizeze în întreaga poveste. În mod surprinzător, pentru actorul Lee Dong Gun aceasta a fost prima dramă istorică în care a jucat: „Sunt recunoscător că am putut să îl cunosc pe Lee Yung de-a lungul dramei „Queen for 7 Days”. Mulțumesc regizorului, staff-ului, actorilor, a căror pasiune a fost mai fierbinte decât vara, am reușit să ne încheiem munca cu bine. Totodată, aș dori să mulțumesc telespectatorilor care au iubit „Queen for 7 days””.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr