//Park Min Young și Seo Kang Joon, parteneri într-o viitoare dramă

Park Min Young și Seo Kang Joon, parteneri într-o viitoare dramă

Actorii Park Min Young și Seo Kang Joon vor juca împreună într-o nouă dramă.

În luna august al acestui an, s-a anunțat faptul că celor doi actori li s-au oferit rolurile principale într-o viitoare dramă a canalului JTBC, „I’ll Go to You When the Weather Is Nice”.Astăzi, 17 septembrie 2019, ambii actori au confirmat acceptul acestor roluri, deci îi vom putea vedea jucând împreună.

Drama se bazează pe o nuvelă cu același titlu și este o poveste romantică ce se desfășoară în provincie.
Park Min Young va interpreta personajul Mok Hae Won, o femeie oarecare, care nu iese cu nimic în evidență, în afară de talentul său de a cânta la violoncel încă de când era copil. Ea a încercat să se folosească de acest talent pentru a deveni muzician profesionist, însă s-a confruntat numai cu eșecuri și dezamăgiri. Așa că s-a hotărât să se mute în localitatea sa natală, din Provincia Gangwon.

Personajul pe care îl va interpreta Seo Kang Joon, Im Eun Seob, este proprietarul unei mici librării din orașul natal al lui Mok Hae Won. El duce o viață simplă, începându-și ziua citind în timp ce își bea cafeaua și terminându-și ziua scriind pe blogul librăriei sale. Viața lui, însă, se schimbă radical atunci când o întâlnește pe Hae Won.Un reprezentant al echipei de producție a declarat: „Actorii Park Min Young și Seo Kang Joon se vor întâlni ca Mok Hae Won și Im Eun Seob, cele două personaje principale a unei povești de dragoste „vindecătoare”. Cei doi vor transmite o căldură ce vă vor topi inimile pe o vreme friguroasă. Vă rog să așteptați cu bucurie atracția dintre Park Min Young și Seo Kang Joon, care vor aduce căldură în sufletul celor care au suferit din cauza altor persoane”.

Premiera dramei „I’ll Go to You When the Weather Is Nice” este stabilită pentru prima jumătate a anului 2020.
Sursa: soompi.com