//Park Min Young și Song Kang, posibili parteneri într-o viitoare dramă romantică

Park Min Young și Song Kang, posibili parteneri într-o viitoare dramă romantică

Park Min Young și Song Kang ar putea apărea într-o nouă dramă.

Astăzi, 9 martie 2021, în media sud-coreeană a apărut informația că cei doi actori vor juca în viitoarea dramă a canalului JTBC, „Cruel Story of Office Romance”.
Ca răspuns la această știre, agenția Namoo Actors a dat următorul comunicat: „Park Min Young și Song Kang au primit oferte pentru a face parte din distribuția dramei „Cruel Story of Office Romance” și, în prezent, o analizează”.
Subiectul acestei drame este despre munca și viața romantică a celor care lucrează la un serviciu meteo. Actriței Park min Young i s-a oferit rolul Jin Ha Kyung, un personaj inteligent, dar cu o personalitate rece și sensibilă. Lui Song Kang i s-a oferit rolul Lee Si Woo, un tip care pare neîndemânatic și prostuț, dar care are un coeficient de inteligență de 150 și își ia în serios slujba.
Drama „Cruel Story of Office Romance” va fi regizată de Cha Young Hoon, cel care a realizat și drama de mare succes „When the Camellia Blooms”.

Dacă Park Min Young va accepta această ofertă, acesta va fi primul său proiect după mai bine de un an de zile, de la ultima sa dramă „ I’ll Go to You When the Weather is Nice”, în timp ce Song Kang așteaptă premiera ultimelor sale drame „Love Alarm 2” și „Navillera” și este în discuții și pentru un rol în drama „I Know But” bazată pe un webtoon, în care ar putea juca alături de actrița Han So Hee.Sursa: soompi.com