//Park Seo Joon răspunde zvonurilor despre relația lui cu Kim Ji Won

Park Seo Joon răspunde zvonurilor despre relația lui cu Kim Ji Won

Într-un interviu acordat recent de actorul Park Seo Joon, acesta a fost întrebat ce impresie are despre partenera lui din ultima lui dramă, „Fight My Way”.

Zvonurile care circulă spun că cei doi ar fi avut întâlniri romantice dar actorul, cu zâmbetul pe buze, a spus: „Dacă mă întâlnesc cu Kim Ji Won? NU.”

El a mai adăugat: „Nu o cunoșteam înainte de „Fight My Way”. Mi-a plăcut drama „Descendants of the Sun” iar acolo Ji Won a interpretat rolul unei femei dure. Nu pot uita scena în care ea îl sărută (pe Jin Goo) în cantina cazărmii militare. Când am văzut, m-am gândit: „Wow! O femeie modernă! Este o femeie pe cinste!”.

Descendants of the Sun
„Ne-am întâlnit înainte de ne hotărî dacă acceptăm rolurile, din moment ce trebuia să colaborăm unul cu celălalt. Fiind primul ei rol principal, și-a făcut multe griji. Era tot timpul îngrijorată. Dar, deasupra tuturor acestor griji… am mers înainte cu filmările. Pentru filmări, am stat mult de vorbă despre personajele noastre. Pe lângă latura romantică, prezentarea evoluției personajelor dramei a fost la fel de importantă”.

„Ea a avut de filmat noaptea multe scene. Dar le-a făcut atât de bine, încât am fost impresionat. Personal, mi-a plăcut mult să lucrez cu ea. Mi-ar plăcea să mai lucrăm împreună și pe viitor.”.

„Zvonurile despre relația noastră romantică se datorează, probabil, dragostei dintre „Aera” și lui „Dongman” (personajele interpretate de cei doi ), care era în scenariu”.

„Obișnuiesc ca după fiecare proiect să vorbesc mult despre munca mea. E literă de lege pentru mine”.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr