//Park Yoo Chun a fost dat în judecată de femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală

Park Yoo Chun a fost dat în judecată de femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală

Se pare că membrul trupei JYJ, Park Yoo Chun, trebuie să se pregătească de un proces.

Conform știrii publicate de YTN Star astăzi, 18 martie a.c., se pare că o persoană, denumită generic „S” a depus o cerere pe 13 decembrie 2018 pentru deschiderea unui proces prin care se cere plata daunelor cauzate de artistul Park Yoo Chun.Se pare că s-a cerut o compensație de 100 de milioane de woni (aproximativ 88.088 dolari americani) și apartamentul din Samseong pe care îl deține Park Yoo Chun. Cererea a fost aprobată pe 12 martie a.c.

„S” este cea de-a doua femeie care l-a acuzat pe Park Yoo Chun în 2016 de agresiune sexuală, acuzând faptul că a fost agresată de acesta în anul 2015. La acel moment, agenția acestuia a anunțat că Park Yoo Chun se va retrage dacă va fi găsit vinovat de aceste acuzații. Totodată, atât persoana „S”, cât și alte trei femei care i-au adus acestuia aceleași acuze, au fost date în judecată de către agenție pentru acuzații false, în final „S” fiind găsită nevinovată în anul 2017, iar lui Park Yoo Chun i s-au retras toate acuzațiile făcute de cele patru femei.

Avocatul lui „S” a declarat că aceasta nu a intentat până acum un proces civil împotriva lui Park Yoo Chun, pentru că a așteptat ca acesta să își ceară scuze și să reflecteze la ceea ce a făcut. Întrucât artistul nu a arătat niciun fel de regret asupra comportamentului său, aceasta s-a hotărât să îl acționeze în judecată.

După dezvăluirea acestor informații, C-JeS Entertainment a declarat: „Verificăm această situație cu un avocat. Dacă aceste fapte se confirmă, vom reveni cu o declarație oficială”.

În luna februarie a acestui an, Park Yoo Chun a revenit în industria de entertainment, lansând primul său album solo după o pauză de trei ani.
Sursa: soompi.com