//Park Yoo Chun a mers astăzi la poliție pentru a ancheta în care este suspectat de utilizare de droguri

Park Yoo Chun a mers astăzi la poliție pentru a ancheta în care este suspectat de utilizare de droguri

Astăzi, 17 aprilie a.c., Park Yoo Chun a ajuns la Agenția de Poliție din Suwon, Provincia Gyeonggi, pentru a răspunde anchetatorilor cu privire la suspiciunea de utilizare de droguri împreună cu fosta lui logodnică, Hwang Ha Na.

Înainte de a intra în secția de poliție, Park Yoo Chun a declarat în fața jurnaliștilor prezenți: „Voi participa cu toată bunăvoința la investigație”.Poliția îl anchetează pe Park Yoo Chun din cauza declarației lui Hwang Ha Na, conform căreia, ea și idolul K-Pop ar fi folosit împreună droguri de două sau de trei ori la începutul acestui an. Park Yoo Chun este bănuit că ar fi folosit Philopon (o formă de metamfetamină), injectându-și această substanță acasă la fosta lui iubită, la începutul acestui an.

Pe 16 aprilie a.c., poliția a întreprins o percheziție a casei, mașinii și a telefonului artistului. I s-au făcut și teste de sânge anti-drog, teste care au ieșit negativ, dar i-au fost prelevate și mostre de păr și de urină, ce au fost trimise spre analiză Institutului Național de Investigații Științifice, pentru o examinare mai complexă.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Vedeți declarația lui Park Yoo Chun la conferința de presă legată de acuzația folosirii de droguri alături de fosta lui iubită