//Park Yoo Chun a recunoscut că folosea droguri încă din vara anului 2018

Park Yoo Chun a recunoscut că folosea droguri încă din vara anului 2018

Astăzi, 3 mai a.c., MBC „Newdesk” a dat detalii despre ancheta în care Park Yoo Chun este acuzat de utilizare de droguri.

Park Yoo Chun a fost arestat pe 26 aprilie, fiind suspectat că a achiziționat 1,5 grame de Philopon (o formă de metamfetamină), alături de fosta lui iubită, Hwang Ha Na, de trei ori în perioada februarie – martie 2019 și și-a injectat droguri de cinci ori.În timpul interogatoriului de la Poliție din data de 29 aprilie, Park Yoo Chun a recunoscut majoritatea acuzațiilor care i se aduc, de folosire de droguri. Astăzi, 3 mai a.c., Departamentul Narcotice a Poliției Provinciei Gyeonggi Nambu a înaintat dosarul lui Park Yoo Chun procuraturii, sub acuzația de încălcare a Legii de Control al Narcoticelor.

Canalul de televiziune MBC a mai anunțat că pe timpul interogatoriului la care a fost supus Park Yoo Chun după ce a fost arestat, acesta a mărturisit că și-a injectat Philopon încă din vara anului 2018. El a declarat că după ce a primit drogurile de la Hwang Ha Na vara trecută, le-a folosit de unul singur din pură curiozitate, în locuința sa din cartierul Samseong din Seul.
Actorul a mai declarat că a folosit droguri de șapte ori, șase din aceste ocazii fiind împreună cu Hwang Ha Na.
Totuși, declarațiile lui Park Yoo Chun nu corespund cu cele ale fostei sale iubite, în ceea ce privește metoda de folosire a acestor droguri și de câte ori le-au folosit. Hwang Ha Na a pretins că ea a început să folosească droguri la sugestia lui Park Yoo Chun, lucru nerecunoscut de artist.
Procuratura continuă investigațiile pentru a putea afla adevărul din spatele acestor declarații opuse.
Sursa: soompi.com   

Vedeți și: Park Yoo Chun a mers astăzi la poliție pentru a ancheta în care este suspectat de utilizare de droguri

Vedeți declarația lui Park Yoo Chun la conferința de presă legată de acuzația folosirii de droguri alături de fosta lui iubită