//Park Yoo Chun, interzis să mai apară la canalul de televiziune MBC

Park Yoo Chun, interzis să mai apară la canalul de televiziune MBC

Lui Park Yoo Chun i s-a interzis să mai apară la canalul de televiziune MBC.

SpoTV News a anunțat faptul că, încă din luna mai a acestui an, Park Yoo Chun este pe lista persoanelor care nu mai au voie să apară la MBC.Se pare că o sursă ar fi declarat postului SpoTV News: „Park Yoo Chun nu a mai apărut într-un program al MBC de mulți ani. Ei au evocat criticile aduse de către societate din cauza suspiciunilor legate de consumul de droguri și se pare că interzicerea oficială de a mai apărea la acest canal a fost făcută după ce testul antidrog făcut de poliție a ieșit pozitiv și a fost arestat pe timpul anchetei”.

Ieri, 10 iulie 2019, canalul MBC a confirmat acest lucru, declarând că această decizie a fost luată de pe 15 mai de către un comitet care a hotărât ca Park Yoo Chun să fie plasat pe această listă a persoanelor care nu vor mai apărea la televiziunea lor.

Pe 2 iulie a.c., Park Yoo Chun a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare cu o perioadă de probațiune de doi an și o amendă penală în valoare de 1,4 milioane de woni (aproximativ 1.200 de dolari), fiind eliberat din centrul de detenție în care a stat timp de 68 de zile, el fiind arestat pe 26 aprilie a.c..
Sursa: soompi.com

Vedeți și: 

Cu lacrimi în ochi, Park Yoo Chun a cerut iertare fanilor, după sentința primită

Procuratura a cerut închisoare și plata unei amenzi pentru Park Yoo Chun