//Park Yoo Chun neagă acuzațiile făcute împotriva lui de către agenția sa. Vedeți declarația sa oficială

Park Yoo Chun neagă acuzațiile făcute împotriva lui de către agenția sa. Vedeți declarația sa oficială

Park Yoo Chun a negat toate acuzațiile aduse împotriva lui de către agenția sa, Re:Cielo.

La începutul acestei luni, pe un site media japonez a apărut informația că Park Yoo Chun a semnat un contract cu o agenție din Japonia, pentru că actuala agenție Re:Cielo nu l-a plătit suficient după doi ani în care a muncit pentru ei.După această informație, Re:Cielo a dat un comunicat oficial prin care a negat toate aceste afirmații și a anunțat că îl va da în judecată pe Park Yoo Chun pentru încălcarea contractului și defăimare.

Ieri, 24 august 2021, Park Yoo Chun a publicat propria lui declarație oficială, pe site-ul fan clubului său din Japonia:

„Bună ziua, sunt Yoo Chun.
Am întors o nouă filă și îmi dau toată silința pentru a mă pregăti pentru viitor.
Cunosc că toate acele articole calomnioase, care nu sunt deloc adevărate și nu au nicio bază, a deranjat în ultimele zile pe toți cei care cred în mine și dacă este ceva care trebuie să fac pentru a merge înainte, lăsând trecutul în spatele meu, cred că ar trebui să o fac cu încredere, fără să ezit sau să mă eschivez, oricât de incorect sau nedrept ar fi.
Acum câteva luni, am aflat un adevăr inimaginabil de șocant despre directorul executiv (CEO) al agenției Re:Cielo și am încercat să îi ascult explicațiile, dar nu am putut să îl contactez și, în final, am decis să intentez procedurile legale, atât civil, cât și penal, împotriva lui.
Cu privire la acest lucru, acesta nici măcar nu a dat nicio explicație, în schimb a mobilizat câțiva reporteri pentru a crește acuzațiile împotriva mea, cum ar fi fraudă sau delapidare, răspunzând cu tot felul de articole calomnioase și informații neadevărate, dar nici una dintre aceste acuzații făcute de această parte nu sunt deloc adevărate.
În mod particular, afirmația făcută pe 22 august 2021 de către un YouTuber, precum că am contactat personal o fană pe care am agresat-o sexual. nu este deloc adevărată și acesta este un alt caz de calomnie fără un sâmbure de adevăr. Cum este un atac deliberat la adresa mea, mă voi pregăti pentru a răspunde pe cale legală.
În prezent, am trimis deja unei firme de avocatură toate materialele care dovedesc toate faptele directorului de la Re:Cielo, atât pentru caz civil, cât și penal, și acestea includ și dovezi care pot demonta falsa suspiciune pe care cealaltă parte a îndreptat-o împotriva mea.
Totuși, cum aceste cazuri particulare sunt infracțiuni grave, nu le voi dezvălui pentru ca agențiile de investigații să le poată cerceta corespunzător și pentru a întreprinde acțiunile legale necesare. Cred că nedreptatea pe care am îndurat-o din cauza celeilalte părți și calomniile împotriva mea vor fi în curând dezvăluite.
Toate procesele viitoare vor dura ceva timp, dar vă voi împărtăși totul transparent, tuturor fanilor care mă susțin. Vă mulțumesc sincer că nu ați renunțat la mine și credeți în mine până la sfârșit.

24 August 2021, de la Yoo Chun”.Re:Cielo este o agenție înființată de către managerul care a lucrat cu Yoo Chun în perioada de început a promovării trupei JYJ, după destrămarea trupei TVXQ. În declarația făcută pe 18 august a.c. de către Re:Cielo, se afirmă că acuzațiile de delapidare făcute de directorul agenției sunt false și că Park Yoo Chun a folosit card-ul companiei pentru a plăti distracțiile sale personale, plățile pentru traiul zilnic și poșetele de lux pe care i le-a făcut cadou iubitei sale, în timp ce agenția sa se chinuia sa rezolve datoriile sale personale, care depășeau 2 miliarde de woni (aproximativ 1.710.860 de dolari).Sursa: soompi.com