Site icon KorJapFan

Patru actori, a căror roluri interpretate anul acesta, le-a adus faima peste noapte

Anul 2020 a fost un an ciudat și atipic, cu carantină și restricții, unul din puținele prilejuri de bucurie au fost k-dramele.

Au existat câteva drame deosebite și câteva personaje emblematice, iar acestor patru actori li s-au schimbat complet viețile, după interpretarea excepțională a acestor roluri.  Ahn Bo Hyun („Itaewon Class”)

Începem lista cu acest puternic competitor, care a făcut un rol de zile mari! Actorul Ahn Bo Hyun a interpretat rolul unui fiu de chaebol, rău și infam, pe care l-am iubit și urât în același timp, în seria Netflix „Itaewon Class”. Inamicul de viață și de moarte a personajului interpretat de Park Seo Joon, era greu să te decizi dacă vrei să-l omori sau să-l consolezi, din cauza suferințelor îndurate din cauza tatălui său, iar de câte ori apărea pe ecran, erai absorbit instantaneu de acest personaj, datorită modului excepțional de interpretare a actorului Ahn Bo Hyun.

Actorul a cunoscut faima peste noapte datorită acestui rol și asta pe bună dreptate, deși a debutat în 2014. După acest succes, el a primit o ofertă imediat pentru o nouă dramă produsă de Netflix, „Kairos” și a fost invitat de nenumărate ori la diverse emisiuni de televiziune și interviuri.Han So Hee („The World Of The Married”)

Un alt personaj negativ a reușit să atragă atenția telespectatorilor în acest an. Actrița Han So Hee a captivat pe toată lumea cu interpretarea frumoasei amante din drama „The World Of The Married”, dramă care a uimit prin conținutul său pentru adulți, o raritate pentru dramele sud-coreene. Abordând subiecte mature, cum ar fi infidelitatea, sexul și violența, drama a înregistrat cel mai mare rating din istoria televiziunilor prin cablu din Coreea de Sud.

Deși actrița a mai jucat în multe drame, acest rol a fost rolul vieții sale. Datorită interpretării sale, succesul a venit instantaneu, imediat după această dramă, ea primind deja o ofertă pentru un rol principal într-o viitoare dramă marca Netflix, „Undercover”, dramă ce va avea premiera în 2021.  Kim Seon Ho („Start-Up”)

Kim Seon Ho este în centrul atenției tuturor de câteva luni. Deși este actor din 2017, după rolul din această serie Netflix, „Start-Up”, a reușit să cunoască popularitatea, punându-l în umbră pe celălalt actor din rolul principal masculin, Nam Joo Hyuk. Aceasta este una din rarele cazuri când cel de-al doilea personaj principal este favoritul telespectatorilor, în defavoarea primului.

Viața lui Kim Seon Ho s-a schimbat radical din momentul în care a acceptat să interpreteze rolul Han Ji Pyeong din această dramă. Invitat în diverse emisiuni și interviuri, tot ce spunea actorul, devenea instantaneu viral, iar oriunde ai merge în Coreea de Sud, este imposibil să nu îi vezi fața pe undeva.  Seo Ye Ji („It’s Okay To Not Be Okay”)

Cu o interpretare magnifică a personajului Ko Moon Young în drama „It’s Okay To Not Be Okay”, actrița Seo Ye Ji a avut un impact incredibil în lumea k-drama. Cu ținutele sale elegante și excentrice și vocea sa unică, Seo Ye Ji a reușit să îi facă pe toți telespectatorii acestei drame să fie „nebuni” după personajul ei. Drama în sine a abordat o temă sensibilă în societatea sud-coreeană, cea a bolilor mintale, un subiect considerat taboo în această țară, iar alături de interpretarea extraordinară a actriței a adus un succes fulminant acestui serial.

Cu toate că Seo Ye Ji a jucat în numeroase drame, unele chiar de succes, faima și popularitatea ei a explodat pur-și-simplu după acest rol, toată lumea așteptând acum cu nerăbdare următorul rol al actriței.
Sursa: koreaboo.com

Exit mobile version