//Patru motive pentru care ar trebui să urmăriți drama „Nobody Knows”, oferite de actorii din rolurile principale

Patru motive pentru care ar trebui să urmăriți drama „Nobody Knows”, oferite de actorii din rolurile principale

Astăzi, 2 marte 2020, este ziua premierei noii drame „Nobody Knows” („Nimeni nu știe”).

Înainte de lansarea primului episod, cei patru protagoniști ai noii drame și-au spus punctele de vedere telespectatorilor și motivele pentru care aceștia ar trebui să urmărească acestă nouă dramă.Actrița Kim Seo Hyung interpretează rolul Cha Young Jin și se află în centru tuturor incidentelor din această poveste. Cu 19 ani în urmă, ea și-a pierdut prietenul într-un accident șocant și înfruntă un nou obstacol în viața, 19 ani mai târziu, când tânărul ei vecin, rol interpretat de Ahn Ji Ho) este implicat într-un alt accident la fel de șocant.

Actrița a declarat că drama „Nobody Knows” este o poveste despre ce înseamnă să fii un adult responsabil și bun, dar și despre cum se dezvoltă personajul interpretat de ea pentru a deveni un bun adult. „Sper că veți urmări povestea despre tineretul cu risc și despre adulții care vor să îi protejeze și sper că o veți urmări și pe Cha Young Jin, cum se maturizează și devine un adult adevărat. [Drama] va aduce atât emoții, cât și mister în locuințele dvoastră”.Ryu Deok Hwan va interpreta personajulș Lee Sun Woo, care este forțat să facă o alegere dificilă între a face ceea ce este corect sau a face ceea ce este realistic. Mulți telespectatori sunt nerăbdători să îl vadă pe actor într-un nou proiect plin de mister, expresivitatea și prestația acestuia făcând din această dramă una și mai specială.

„Dramele mele anterioare au accentuat aspectele vizuale ale incidentelor, dar „Nobody Knows” se concentrează în special pe emoțiile personajelor care stau în centrul incidentului ”, a declarat Ryu Deok Hwan. „Chiar și fără multe scene spectaculoase, drama triumfă arătând meticulos psihologia personajelor și a relațiilor lor. Dacă ar trebui să aleg un punct de care să fiu atent, cu siguranță ar fi modul în care Kim Seo Hyung spune această poveste. Motivul pentru care ar trebui să-l urmăriți este extraordinarul Kim Seo Hyung”.Actorul Park Hoon interpretează misteriosul personaj Baek Sang Ho, care nu este definit a fi nici bun, nici malefic. Răceala și carisma lui feroce adaugă mult suspans acestei drame.

„Eu cred că „Nobody Knows” este o dramă care încearcă să transmită un sens mai larg ”, a spus actorul. „În loc să fie limitat la un gen, se apropie și spune povestea în mai multe moduri diferite. Cred că multe persoane se vor raporta la asta. Sper că va fi o dramă care să însemne ceva pentru telespectatori”.În sfârșit, actorul Ahn Ji Ho, care are doar 16 ani, interpretează rolul Go Eun Ho, un băiat care deține un secret. Tânărul actor a fost apreciat și lăudat de seniorii lui și de echipa de producție pentru talentul său actoricesc.

El a spus: „Cred că „Nobody Knows” este ceva diferit de misterele pre-existente. Este un mister care îți încălzește inima, dar și plin de suspans și emoții, în același timp. Cred că va fi distractiv de urmărit. Sper să-l așteptați cu nerăbdare”.

Drama va avea premiera astăzi, 2 martie a.c., la ora 21,40 KST (ora Coreei de Sud), pe canalul de televiziune SBS.

O așteptăm și noi cu nerăbdare, tradusă în limba română!Sursa: soompi.com