//Permisie finală pentru Xiumin (EXO), după care va fi lăsat la vatră

Permisie finală pentru Xiumin (EXO), după care va fi lăsat la vatră

Xiumin, membrul trupei EXO, va fi lăsat la vatră conform noilor reguli militare, instaurate din cauza pandemiei de COVID-19.

Astăzi, 23 noiembrie 2020, agenția trupei EXO, SM Entertainment, a dat următorul comunicat: „În prezent, Xiumin se află în ultima sa permisie și va fi lăsat la vatră pe 6 decembrie, fără a se mai întoarce la baza militară. Aceasta este conform cu măsurile adoptate pentru prevenirea COVID-19. Nu va exista niciun eveniment organizat cu ocazia lăsării sale la vatră”.Xiumin a fost înrolat în armată pe 7 mai 2019, iar în timpul serviciului său militar el a făcut parte din distribuția spectacolului de musical „Return: The Promise of the Day”, spectacol organizat de către armată.

Fiind cel mai mare ca vârstă dintre toți membrii trupei EXO, Xiumin va fi și primul care își termină de efectuat îndatoririle militare. Colegul său de trupă, D.O., care a fost înrolat în luna iulie a anului trecut, va fi lăsat la vatră în ianuarie 2021, iar Suho și Chen abia au început serviciul militar în mai, respectiv octombrie anul acesta.

Îi urăm și noi bun venit lui Xiumin!Sursa: soompi.com  

TAGS: