//Petiție a fanilor K-Pop către Guvernul sud-coreean pentru a închide MAMA

Petiție a fanilor K-Pop către Guvernul sud-coreean pentru a închide MAMA

Internăuții sud-coreeni sunt extrem de furioși pentru faptul că fani K-Pop au inițiat o petiție către Guvernul din Coreea de Sud prin care cer să închidă decernarea premiilor MAMA.

Mnet Music Awards este aspru criticat, de câțiva ani încoace, de către fanii K-Pop, fiind acuzați de alegerea incorectă a câștigătorilor.Mulți fani au speculat faptul că MAMA nu contorizează corect nici voturile iar căștigătorii sunt desemnați de către juriul organizator.

În acest an, însă, furia fanilor a ajuns la extrem, ei ajungând să se plângă chiar Guvernului sud-coreean, prin intermediul site-ului lor oficial, cerând închiderea definitivă a MAMA.

„Eu sunt fanul unui anume idol.

Când ești fanul cuiva, speri că acesta va primi un premiu. Fandom-ul nostru a votat sârguincios și am avut cel mai mare număr de voturi la multe categorii.

În orice caz, într-un mod incorect, MAMA a desemnat căștigătorii pe cei de pe locurile 2 și 3, de câțiva ani încoace.

În acest an, chiar dacă am fost pe primul loc ca număr de voturi la fiecare categorie, a primit premiu doar un membru pentru duet.

Noi chiar am parortat că un fan a fost pălmuit de un polițist care asigura securitatea.

Eu nu pot fi de acord să trimitem artiștii noștri, fandom-ul nostru la ceremonia de decernare unor premii incorecte și unde fanii sunt tratați rău.

Vă rog să fiți de acord cu noi.

Un Petiționar”

Fanii mai speculează și faptul că cei de la MAMA îi exploatează pe fanii K-Pop, creând un sistem de vot care promovează voturi plătite nelimitat, pentru mai mult de o lună de zile.

Peste 20.000 de fani din întreaga lume au fost de acord cu această petiție și au început să scrie comentarii pe site-ul oficial al Guvernului sud-coreean, cerând închiderea MAMA, atât în limba coreeană cât și în limba engleză.

Chiar au reușit să blocheze site-ul Guvernului, din cauza numărului mare de persoane care l-au accesat în același timp, aceasta având un impact negativ asupra muncii instituțiilor guvernamentale.
Internăuții, însă, s-au înfuriat rău pe acești fani K-Pop, care au făcut acest demers, ajungând chiar până la a cere oficialităților guvernamentale un astfel de lucru. Ei le-au sugerat acestor fani să boicoteze pe viitor MAMA sau să ceară Mnet-ului aceste schimbări, și nu Guvernului.

Nici organizatorii MAMA, nici cei de la Mnet și nici un reprezentant al Guvernului nu au dat, până în acest moment, nicio declarație cu privire la această problemă.
Sursa: koreaboo.com

Vedeți și: Căștigătorii premiilor Mnet Music Awards 2017 de la ceremonia din Hong Kong

TAGS: