//Pictorial și fragment de interviu al actorului Kang Ha Neul pentru revista Cosmopolitan

Pictorial și fragment de interviu al actorului Kang Ha Neul pentru revista Cosmopolitan

Astăzi, 20 ianuarie 2020, revista de modă „Cosmopolitan” a publicat câteva fotografii al noului pictorial al actorului Kang Ha Neul, precum și un fragment din interviul pe care acesta l-a acordat revistei pentru ediția din luna februarie a acestui an.

Tema pictorialului este „Viața de zi cu zi a lui Kang Ha Neul”, iar în interviu a vorbit despre el și ultima sa dramă „When the Camellia Blooms”.Acesta a spus: „Multor oameni le-a plăcut rolul meu. Cred că e un lucru bun să creez amintiri frumoase multora. Mai important decât rolul meu a fost echipa cu care am lucrat. Am fost atât de fericit de fiecare dată când am filmat pentru această dramă. Sigur îmi voi aminti de asta mult timp de acum încolo”.

Întrebat fiind ce ar fi făcut în viață dacă nu devenea actor, Kang Ha Neul a răspuns: „Dacă nu aș fi devenit actor, aș fi fost regizor de filme documentare sau un funcționar în acest domeniu. De obicei, mă uit la documentare mai mult decât la filme. În plac în special documentarele despre natură și spațiu”.În timpul interviului, Kang Ha Neul a mai dezvăluit un detaliu despre felul lui de a fi, spunând: „Chiar nu îmi place să trăiesc în stres. Întotdeauna vreau să mă simt bine. Cred că o persoană bună e cea care dă energie pozitivă, fără a-i răni pe cei din jurul lui”.

Interviul integral și pictorialul complet va apărea în ediția din luna februarie a revistei „Cosmopolitan”.
Sursa: kstarlive.com