//Pictorial și interviu al actorului Lee Jae Wook, în care vorbește despre propria sa personalitate, de ce s-a făcut actor și multe altele

Pictorial și interviu al actorului Lee Jae Wook, în care vorbește despre propria sa personalitate, de ce s-a făcut actor și multe altele

Recent, revista High Cut a dezvăluit o parte din fotografiile din pictorialul actorului Lee Jae Wook și un fragment din interviul acestuia, care vor apare în ediția 252 a revistei, care va fi publicat pe 21 noiembrie a.c.

În timpul interviului, tânărul actor de doar 21 de ani (este născut pe 10 mai 1998) a vorbit despre transformarea sa din personajul Seol Ji Hwan din drama „Search: WWW” în Baek Kyung din actuala sa dramă „Extraordinary You”.El a declarat: „Când am primit prima dată scriptul pentru personajul Seol Ji Hwan, am avut impresia că este o persoană atât de tandră. Apoi, personajul Baek Kyung este exact opusul. Din modul în care vorbesc și modul cum port uniforma școlară, m-am gândit că trebuie să exprim exact într-un mod opus primului rol. A trebuit să-mi eliberez complet mintea”.

Vorbind despre propria sa personalitate, Lee Jae Wook a spus: „Sincer, eu nu sunt chiar atât de amuzant, dar încerc întotdeauna să fiu vesel și plăcut. În special, pentru că aproape întotdeauna sunt cel mai tânăr de pe platou, mă străduiesc să aduc energie”.Când a fost întrebat dacă simte că îi crește sau nu popularitatea, actorul a spus: „Cu doar un an în urmă, când mergeam la cafeneaua mea obișnuită, eram unul din oamenii care stăteau și își beau cafeaua liniștiți. În aceste zile, de cele mai multe ori, oamenii spun „E Baek Kyung” sau „E Ji Hwan” și îmi cer autografe și așa mi-am dat seama de popularitatea mea. Mama mea și sora mea mai mare cred că este uluitor și se tot uită la mine, la cel de la televizor și la cel din viața reală”.

La întrebarea ce l-a determinat să se facă actor, Lee Jae Wook a declarat: „Pe timpul școlii, am avut multe slujbe part-time. Am făcut diverse lucruri, dar când am jucat a fost prima dată când am fost atras să fac asta și am simțit dorința de a munci pentru asta. Am luat lecții de actorie pentru prima dată și se pare că am ajuns în acest punct în timp ce mă pregăteam pentru examenele de admitere. Am muncit mult singur și după ce am văzut treptat că mă schimb, mi-am dorit cu adevărat o carieră de actor”, adăugând că dorește să devină un actor care să aibă întotdeauna o inimă modestă.

Vedeți mai jos MV-ul piesei „Feeling” al lui April, de pe coloana sonoră a dramei „Extraordinary You”:
Sursa: soompi.com