//Pictorial și interviu al actorului Lee Seung Gi pentru revista „Singles”

Pictorial și interviu al actorului Lee Seung Gi pentru revista „Singles”

Revista „Singles” a lansat un carismatic pictorial al actorului Lee Seung Gi, alături și de un interviu al acestuia.

Lee Seung Gi este prezent în această perioadă pe micile ecrane cu ultima sa dramă „Vagabond”, în care joacă alături de actrița Bae Suzy. El interpretează rolul unui cascador care își pierde nepotul într-un accident aviatic și nu poate fi oprit de nimeni în aflarea adevărului despre prăbușirea acelui avion.În timpul interviului, actorul a declarat: „Regizorul mi-a spus că eu am imaginea potrivită pentru a portretiza simțul dreptății și nesăbuința personajului Cha Dal Gun și puterea de a face credibile acțiunile acestui personaj. Pentru a mă putea ridica la nivelul acestor așteptări, am încercat să mă concentrez cât mai mult posibil pe emoțiile lui Cha Dal Gun”.

Filmările pentru această dramă au fost făcute cu un an înainte de lansare, așa că Lee Seung Gi a spus: „Am privit prestația mea prin ochii telespectatorilor. Sunt scene în care am crezut că am făcut o treabă bună, dar am avut regrete după ce le-am revăzut. În aceste zile, lucrurile pe care credeam că le-am făcut bine stau un pic altfel, așa că încerc să fiu un pic mai modest”.Actorul a dezvăluit că cea mai mare forță a sa de a merge înainte este mândria sa și dorința de a face totul bine: „Într-un fel, dorința mea este să mă fac remarcat, să fiu complimentat și să dovedesc celor care s-au bazat pe mine că au făcut o alegere bună”.

Lee Seung Gi, care a activat cu succes în diverse zone din industria de entertainment, a vorbit despre țelurile sale viitoare: „Chiar simt că mi-ar place să fac mai multe, dar pentru că există ceva ce îmi doresc să fac pentru totdeauna, decât să îmi doresc mai multe realizări, sunt fericit cu ce sunt acum. În viață, cea mai de preț este fericirea. Așa că nu mă opresc la lucrurile mărunte și îmi trăiesc viața la maxim, gândindu-mă întotdeauna la fericire”.Vedeți mai jos fotografii din pictorialul revistei „Singles”:Sursa: soompi.com