//Pictorialul actriței Park Min Young pentru revista „Marie Claire” și mărturisirile ei după drama „Her Private Life”

Pictorialul actriței Park Min Young pentru revista „Marie Claire” și mărturisirile ei după drama „Her Private Life”

Actrița Park Min Young a acordat recent un interviu pentru numărul din luma iulie a revistei de modă „Marie Claire”, număr în care va apare și noul său pictorial.

Ședința foto pentru acest pictorial a avut loc în Los Angeles, California, iar populara actriță își etalează uimitoarea frumusețe îmbrăcată în haine în stiluri și palete cromatice diverse.În timpul interviului, Park Min Young a vorbit și despre ultima sa dramă, „Her Private Life”, în care a jucat alături de actorul  Kim Jae Wook. Întrebată fiind despre impecabila atracție dintre ea și partenerul său de platou, actrița a spus: „Odată ce începi un proiect, trebuie să am credința că acel actor trebuie să arate grozav în ochii mei, pentru ca și telespectatorii să se îndrăgostească de el. Așa că tind să discut cu partenerul toate gesturile și replicile care îmi pot face inima să bată mai tare”.

Într-adevăr, datorită emoțiilor transmise de cei doi actori și a dialogurilor din scenariul dramei, „Her Private Life” a primit multă dragoste din partea telespectatorilor.

Când a fost întrebată cum de a ales tocmai acest proiect, actrița a declarat: „Pentru astfel de proiecte, mă gândesc că dacă nu fac asta acum, nu le voi mai putea face, căci îmbătrânesc, așa că întotdeauna încerc să le aleg pe acestea. Cred că cel mai important factor este să te poți bucura de acel proiect”.

Interviul și pictorialul complet va apare în revista „Marie Claire”, ediția iulie 2019.Vedeți mai jos câteva din fotografiile din pictorialul actriței Park Min Young:Sursa: soompi.com