//Poliția a cerut mandat de arestare pentru Jung Joon Young

Poliția a cerut mandat de arestare pentru Jung Joon Young

Poliția s-a decis să ceară mandat de arestare pentru Jung Joon Young, după cel de-al doilea interogatoriu.

Astăzi, 18 martie a.c., Poliția Metropolitană din Seul a dezvăluit faptul că artistul a fost chemat noaptea trecută pentru un nou interogatoriu, primul având loc pe 14 martie și a durat timp de 21 de ore.Poliția a mai anunțat că intenționează să ceară și mandat de arestare pe numele acestuia. Această decizie a venit la mai puțin de șase zile de la punerea sub acuzare a lui Jung Joon Young.

Poliția a mai anunțat că momentan nu intenționează să ceară mandat de arestare și pentru membrul trupei BigBang, Seungri.

Jung Joon Young este anchetat pentru filmare și distribuire ilegală de imagini cu acte sexuale a numeroși bărbați, celebri sau nu. Pe chatroom, aceștia solicitau prostituate, distribuiau înregistrări ale actelor sexuale filmate pe ascuns, vorbeau despre darea de mită către ofițeri de poliție de rang înalt și multe altele.

Un alt cap de acuzare făcut la adresa lui Jung Joon Young este primirea de servicii ale unor prostituate, ca dar din partea directorului companiei Yuri Holdings, Yoo In Suk, și folosirea relațiilor pe care le avea în Poliție pentru a scăpa de dovezile din scandalul din 2016, cu fosta sa iubită.

Se pare că Poliția Metropolitană din Seul îl avea în vizor pe Jung Joon Young și îl investiga încă din noiembrie 2018.
Sursa: soompi.com