//Poliția nu îl va pune sub acuzare pe Kim Hyung Jun pentru agresiune sexuală

Poliția nu îl va pune sub acuzare pe Kim Hyung Jun pentru agresiune sexuală

Astăzi, 11 iunie 2019, o sursă din interiorul poliției a dezvăluit faptul că polițiștii au înaintat procuraturii cazul lui Kim Hyung Jun, cu recomandarea de nepunere sub acuzare de agresiune sexuală, din cauza lipsei de dovezi.

La finalul lunii martie, poliția a început o anchetă după ce fostul membru al trupei SS501, Kim Hyung Jun, a fost acuzat de o femeie că a fost agresată sexual de acesta în mai 2010. Ca răspuns, Kim Hyung Jun a dat-o pe aceasta în judecată pentru acuzații false și defăimare.În timpul anchetei demarate de poliție, idolul K-Pop a negat ferm aceste acuzații, susținând că relațiile intime dintre el și acea femeie au fost consensuale.

O sursă din poliție a declarat: „După investigarea cazului, bazat pe declarațiile celor două părți și pe baza a ce se presupune a se fi întâmplat la acea vreme, nu există nicio dovadă că acuzația este reală. Ca rezultat, poliția a decis să înainteze cazul cu recomandarea de nepunere sub acuzare”.

Kim Hyung Jun a debutat în 2005, ca membru al trupei SS501. În 2017 a fost înrolat în armată, fiind lăsat la vatră în luna decembrie a anului trecut, iar în luna martie a acestui an a lansat albumul său single „Snap Shot”.
 Sursa: soompi.com