//Politician malaiezian afirmă că muzica K-Pop distruge dezvolatarea mentală a tinerilor

Politician malaiezian afirmă că muzica K-Pop distruge dezvolatarea mentală a tinerilor

K-pop-ul a fost acuzat că influiențează în mod negativ dezvoltarea mentală și caracterul tinerilor

Un activist politic din Malaiezia, care face parte din „Gabungan Mahasiswa Islam se Malaysia” (în traducere, Comunitatea Studențească a Universității Muslim din Malaiezia), pe nume Faizuddin Mohd Zai, a declarat că K-Pop-ul este unul din factorii care distrug zi de zi mintea tinerilor.

Faizuddin Mohd ZaiÎn timpul speech-ului susținut de acesta pe 13 ianuarie a.c., el a declarat că ar trebui ca toți părinții să nu mai permită copiilor lor să urmărească curentul K-Pop deoarece are un impact negativ asupra acestora. Chiar a afirmat faptul că fanii K-Pop sfârșesc prin a avea cariere prost plătite, în comparație cu ceilalți tineri, care nu sunt fani K-Pop.

Iată un fragment din discursul său: „Suntem în pericol pentru că ne dezvoltăm într-un mediu nesănătos. Este imposibil pentru tineret să fie bun, când programele de divertisment sunt invadate de hedonism (cultul plăcerii), așa cum este K-Pop-ul. Îi face apatici și individualiști. Lor le va mai păsa de propriile lor interese, de țara lor și de religia lor”.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: