//Posibil divorț al actorilor Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun. Vedeți declarațiile celor doi

Posibil divorț al actorilor Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun. Vedeți declarațiile celor doi

Ieri, 18 august 2019, actrița Goo Hye Sun a postat un mesaj pe contul ei de Instagram prin care a dezvăluit faptul că soțul ei, actorul Ahn Jae Hyun, dorește să divorțeze.

„Soțul meu, care s-a răzgândit în privința mariajului nostru pentru că „s-a plictisit”, vrea să divorțeze, dar eu vreau să îmi păstrez familia. (El va contacta presa săptămâna viitoare, dar eu vreau să spun tuturor că nu este adevărat. Am vrut să dezvălui ce se întâmplă)”, a scris Goo Hye Sun.Două ore mai târziu, ea a postat câteva screenshot-uri ale mesajelor dintre ea și soțul ei, scriind următorul comentariu: „Mama mea a fost șocată și starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Așa că a trebuit să postez asta. Îmi pare rău”.

Vedeți mai jos traducerea mesajelor dintre cei doi soți, postate de Goo Hye Sun:

Ahn: „Alaltăieri am discutat cu cei de la „New Journey to the West” pentru a lansa o declarație de presă săptămâna viitoare și cererea de divorț pe care mi-ai dat-o acum trei zile”.

Goo: „Nu o fă săptămâna viitoare. Fă-o după ce mama mea este pregătită”.

Goo: „Mama mea este mai importantă pentru mine decât acel show”.

Ahn: „Este deja aranjat. Nu au mai rămas decât hărtiile de divorț. Cred că nu are niciun rost să o văd pe mama ta acum. Cred că voi merge înainte cu asta.”

Ahn: „Nu e ca și cum nu aș fi sunat-o pe mama ta”.

Goo: „Ai spus că o vei întâlni. Anunță-mă când o faci”.

Goo: „Tu ai convins-o să mă lase să mă mărit cu tine. Tu trebuie să o convingi să te lase să divorțezi de mine. Te rog să îți asumi responsabilitatea. Hârtiile pot fi făcute și mai târziu, asta nu e ceva greu de făcut.”

Ahn: „… așa nu se va mai termina. Mama ta cred că este ocupată și eu sunt ocupat. Voi merge în continuare cu planul meu și voi lua legătura cu mama ta mai târziu.”

Goo: „Deci treburile tale au mai mult prioritate față de mama mea?”

Goo: „Ce rușine din partea ta să spui asta”.

Ahn: „O voi suna pe mama ta”.

Ahn: „Nu sunt sigur ce va mai fi de spus, chiar dacă mă întâlnesc personal cu ea”.

Goo: „Ar trebui să îți asumi responsabilitatea. Dacă te porți egoist în legătură cu asta, nu mă voi mai abține”.

Goo: „Trebuie să te vezi cu ea personal și să îți ceri scuze”.

Goo: „Scuze că nu ai putut să îți ții promisiunea făcută atunci când ne-am căsătorit”.

Goo: „Ce importanță mai are munca acum? Dacă îndrăznești să spui că e mai importantă decât asta (să te întâlnești cu mama mea), nu te voi lăsa să scapi așa ușor”.Și agenția celor doi actori, HB Entertainment, a dat o declarație de presă în legătură cu iminentul divorț dintre cei doi, declarație despre care actrița Goo Hye Sun a spus că nu a fost lansată cu acordul ei.

Vedeți mai jos și comunicatul de presă dat de către agenție:

„Bună ziua, suntem HB Entertainment.
Dorim să vă dăm câteva explicații în legătură cu situația de ieri, care s-a petrecut între actorii noștri, Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun.
În ciuda încurajărilor și a așteptărilor din partea multor oameni și a publicului, cei doi actori nu au mai putut să își păstreze căsnicia din cauza unor diverse probleme despre care nu putem vorbi și, după discuții serioase, au decis să divorțeze.
Ca agenție a ambilor actori, respectăm decizia lor după serioase analize și discuții și sperăm că vor fi mai fericiți pe viitor.
Recent, Goo Hye Sun a angajat un avocat care să se ocupe de înțelegerea de divorț cu Ahn Jae Hyun și i-a trimis acea înțelegere acestuia. Goo Hye Sun i-a cerut lui Ahn Jae Hyun să ia legătura cât mai repede posibil cu un avocat pentru a grăbi procesul de divorț. Goo Hye Sun a spus că dorește să depună cererea de divorț la tribunal în luna august, pentru ca în luna septembrie să fie finalizat divorțul.
Alături de înțelegerea de divorț, Goo Hye Sun a mai trimis și un draft al unei declarații de presă din partea ei.
Totuși, noi am văzut postările acesteia de pe SNS și declarațiile sale de mai devreme și, atât Ahn Jae Hyun, cât și noi, ca agenție, suntem confuzi. Regretăm că vă informăm despre ce s-a întâmplat înainte, în ciuda faptului că o situație ca aceasta necesită intimitate, dar am lansat această declarație după ce am discutat despre ea.
Cu toate că este vorba despre viețile lor personale, sperăm ca cei doi actori să nu fie răniți de acest incident. Ne pare rău că am adus atâta îngrijorare la atât de multe persoane și fanilor”.Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare a dramei „Blood”, în anul 2015, și-au anunțat relația în aprilie 2016, iar o lună mai târziu s-au căsătorit. Cei doi nu au copii împreună.
Sursa: koreaboo.com