//Postarea lui Sulli de pe Instagram a provocat un adevărat „război” între fanii coreeni și cei japonezi

Postarea lui Sulli de pe Instagram a provocat un adevărat „război” între fanii coreeni și cei japonezi

Postarea lui Sulli (fosta membră a trupei f(x)) de pe Instagram a aprins scânteia disputei dintre fanii coreeni și cei japonezi.

Astăzi, 14 august a.c., Sulli a postat fotografia statuii ridicate în memoria „femeilor de comfort”, femeile coreene care au fost folosite ca sclave sexuale pentru soldații japonezi în timpul celui de-al doilea război mondial, pe când Coreea era sub ocupație japoneză.

Sulli nu a scris nimic în postare, ci doar a încărcat această fotografie, aceasta fiind suficientă pentru a stârni un val de mânie și supărare în rândul fanilor japonezi.

Imediat după apariția acestei postări, fanii japonezi au acuzat-o pe Sulli de lipsă de respect față de ei, aducând în prim-plan o poveste atât de veche.

Unul din fanii japonezi a scris: „Mi-am pierdut cuvintele în fața acestei fotografii. Nu uita, ai și mulți fani japonezi”.

La acest tip de comentarii, fanii coreeni i-au sancționat pe cei japonezi, replicându-le: „Ea doar spune adevărul, nu fi naiv”, „Istoria este istorie. Noi iertăm, dar nu uităm”, „Ce e în neregulă cu acești fani japonezi” și multe astfel de comentarii.

Voi ce credeți despre această dispută și acest gest al lui Sulli?

Sursa: kstarlive.com

Vedeți și: Femei de confort

TAGS: