//Povestea din „Fight My Way” inspirată de un luptător adevărat și soția acestuia

Povestea din „Fight My Way” inspirată de un luptător adevărat și soția acestuia

Scenaristul dramei „Fight My Way”, Lim Sang Chun, a dezvăluit că povestea acestei drame se bazează pe povestea adevărată a lui Choo Sung Hoon și a soției sale.
El a explicat că a fost emoționat de lacrimile soției luptătorului, care plângea de fiecare dată  când acesta era în ring.

El a realizat atunci că sportivi ca Choo Sung Hoon au și ei familie și copii, și că nu pot fi întotdeauna prezentați ca niște luptători cu sânge rece.

„Am auzit povești despre cât de greu îi este familiei să îi privească pe acești sportivi cum luptă în arenă și m-a întristat.” – a mai spus scenaristul.

El a conceput această dramă pentru înlătura prejudecățile asupra luptătorilor de arte marțiale și pentru a arăta lumii că aceștia nu sunt atât de duri precum se crede.

Fight My Way

„Multă lume crede cu adevărat că luptătorilor de arte marțiale nu le plac altceva decât femeile și băutura. Din moment ce ei trebuie să fie concentrați pe sănătatea lor, am aflat că că ei trăiesc precum călugării budhiști, așa că mi-am dorit să înlătur aceste concepții greșite despre ei.” – a mai spus Lim Sang Chun.

Park Seo Joon în Fight My Way
Sursa: koreaboo.com