//Povestea impresionantă a lui Sunmi de dinaintea debutului și a morții tatălui ei

Povestea impresionantă a lui Sunmi de dinaintea debutului și a morții tatălui ei

Sunmi a dezvăluit tuturor povestea din spatele deciziei ei de a deveni un artist.

Pe 5 februarie a.c., Sunmi a fost invitată la cel de-al 5-lea episod al emisiunii „Talk Mon”, unde a vorbit despre ea și viața ei de dinainte de a deveni o celebritate.

Ea a spus: „Motivul pentru care m-am decis să devin celebră este tatăl meu. Eram în școala elementară, cred că în clasa a IV-a. Trăiam cu tatăl meu și cei doi frați mai mici ai mei. Dar tatăl meu era un pic bolnav. Avea probleme respiratorii. Starea lui de sănătate se înrăutățise și a fost spitalizat.”„Familia noastră se confrunta cu dificultăți financiare. Eu devenisem capul familiei, întrucât tatăl meu nici nu se putea mișca, așa că îmi făceam multe griji pentru că nu știam ce să fac. Profesorii mei își doreau ca eu să devin, la rândul meu, profesor dar, pentru asta, ar fi trebuit să mai studiez încă 10 ani și mă întrebam cum aș fi putut să mai fac bani în aceste condiții”.

Sunmi a mai spus: „Știam că în acest fel nu va funcționa, așa că mi-am spus că trebuie să devin o celebritate. La acea vreme, m-am gândit că aceasta este calea prin care pot să obțin bani mai repede și, când BoA era în plină activitate de promovare mi-am dorit să fiu și eu ca ea. Am luat autobuzul și m-am dus la multe audiții. La vârsta de 14 ani, am reușit să trec de audiția companiei JYP și am devenit trainee. Întrucât nu că nu mai era cine să aibă grijă de tatăl meu, frații mei mai mici au fost nevoiți să facă asta, pentru că eu a trebuit să merg la Seul pentru a mă pregăti”.

Sunmi a mai spus: „Tatăl meu s-a bazat pe mine și, uneori, se plângea de faptul că am plecat. Într-o zi, am primit un mesaj de la el în care scris: „Tata pleacă primul”. Nu i-am răspuns atunci, crezând că iar se plânge de faptul că nu sunt lângă el, dar, a doua zi a murit. Când m-am întors acasă pentru înmormântare, frații mei erau cei care conduceau ceremonia funerară. Tatăl meu mi-a lăsat o scrisoare în care, la final, a scris: „Te rog să te naști din nou ca fiică a mea în viața următoare””.
O poveste tristă și cutremurătoare, nu-i așa?

Sursa: kstarlive.com  

TAGS: