//Prelungirea contractului trupei Wanna One este în discuții

Prelungirea contractului trupei Wanna One este în discuții

Agențiile fiecărui membru al trupei Wanna One poartă discuții cu privire la posibilitatea prelungirii contractului trupei.

Astăzi, 26 iulie a.c., un membru a companiei Swing Entertainment, agenția trupei Wanna One, a dezvăluit faptul că recent agențiile fiecărui membru al trupei au discutat despre o posibilă prelungire a acestui contract.

Acesta a spus: „Ei au puncte de vedere diferite în ceea ce privește termenii contractului, așa că au apărut și opinii diferite. Nu s-a decis încă nimic, dar ei nu discută de prelungirea contractului doar până în luna ianuarie a anului viitor”.Oficial, contractul trupei Wanna One ia sfârșit pe 31 decembrie a acestui an dar, cum majoritatea ceremoniilor de decernare a premiilor muzicale se țin până în luna februarie, trebuie să se discute despre posibilitatea prelungirii acestui contract măcar până atunci.

Deși au mai rămas cinci luni din acest contract, există un interes major a fanilor față de ce se va decide vis-a-vis de această posibilă prelungire a contractului, chiar și doar cu două luni.

Trupa Wanna One a fost înființată în urma show-ului concurs „Produce 101 Season 2”, membrii trupei fiind primii 11 căștigători.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: