//Președintele rețelei Facebook dorește o întrevedere cu Președintele Coreei de Sud

Președintele rețelei Facebook dorește o întrevedere cu Președintele Coreei de Sud

Co-fondatorul și președintele rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg i-a propus noului președinte ales al Coreei de Sud, Moon Jae In, o întrevedere, printr-un e-mail de felicitare pentru câștigarea alegerilor, conform Casei Albastre.

Nota KorJapFan: Casa Albastră sau în coreeană, Cheong Wa Dae, este reședința oficială a președinției Coreei de Sud.

În orice caz, Casa Albastră a refuzat să publice textul original, declarând că nu este nimic neobișnuit în faptul de a nu păublica astfel de informații.

„Aș dori să îl întâlnesc pe dl Președinte cât mai curând posibil” ar fi scris Zuckerberg în acel e-mail, conform Casei Albastre. De asemenea, Zuckerberg l-ar fi felicitat pe Moon pentru câștigarea alegerilor, devenind cel de-al 19 –lea președinte al țării și, totodată i-ar fi mulțumit că a folosit Facebook Live în timpul campaniei prezidențiale pentru promovarea ideilor sale și pentru a îndemna populația de a merge la vot.

Tot în acel e-mail, Zuckerberg ar fi declarat că ar avea aceeași viziune despre cea de-a patra revoluție industrială bazată total pe oameni ca și a președintelui proaspăt ales în Coreea de Sud: „Sunt total de acord cu declarația dumneavoastră în care promovați cea de-a patra revoluție industrială centrată pe oameni, pe care ați dat-o unui utilizator coreean al rețelei Facebook. Și Facebook face reale eforturi pentru a realizarea acestui obiectiv”.

Sursa: koreatimes.co.kr