//Prima celebritate sud-coreeană confirmată pozitiv cu coronavirus

Prima celebritate sud-coreeană confirmată pozitiv cu coronavirus

Prima celebritate sud-coreeană confirmată a fi infectată cu COVID-19 este membrul trupei Supernova, Yunhak.

Astăzi, 3 aprilie 2020, acest lucru a fost confirmat și de agenția artistului, SV Records,care a declarat că acesta a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv, în prezent fiind tratat într-un spital din Seul.Agenția sa a declarat:

„Pe 24 martie a.c., Yunhak s-a întors în Coreea de Sud din Japonia, după ce a terminat toate activitățile care erau programate acolo, iar acum două zile, pe 1 aprilie a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Rezultatul testului a arătat că el are o formă medie a infectării cu acest virus, în prezent fiind spitalizat și primește tratament. Noi credem că va fi posibil să se recupereze repede, deoarece simptomele pe care le are sunt ușoare. Vom opri toate activitățile sale programate pentru un timp pentru a se concentra pe tratament și recuperare”.

După întoarcerea din Japonia din 24 martie, Yunhak a prezentat primele simptome pe 27 martie. A fost testat pe 31 martie, iar rezultatul a venit pe 1 aprilie. El a fost internat în Centrul Medical din Seul, în timp ce autoritățile lucrează la a identifica locurile și persoanele cu care acesta a fost în contact de la întoarcerea sa în țară.

 

View this post on Instagram

2019.9月 SUPERNOVA LIVE Goods Collection

A post shared by 윤학 (@unagi1202) on

Yunhak promovează în Japonia de mulți ani, iar în prezent pregătește pentru debut o nouă trupă de băieți coreeano-japonezi, în calitate de producător.

Yunhak (Jung Yoon Hak) a cochetat și cu actoria, recent el jucând și în drama „Fates & Furies” din 2018 – 2019.Sursa: koreaboo.com