//Prima întâlnire a actorilor pentru citirea scriptului noii drame „A Promise with the Gods”

Prima întâlnire a actorilor pentru citirea scriptului noii drame „A Promise with the Gods”

Recent, a fost citit pentru prima dată scriptul viitoarei drame „A Promise with the Gods” de către actorii selectați să facă parte din distribuție.

Viitoarea dramă a canalului MBC spune povestea unui cuplu căsătorit, care s-a hotărât să facă abstracție de etică și de moralitate pentru a-și salva copiii care sunt pe moarte.Astfel, actorii Han Chae Young, Bae Soo Bin, Lee Chun Hee și Oh Yoon Ah s-au întâlnit pentru prima dată cu producătorul executiv Kim Seung Mo, cu regizorul Yoon Jae Moon și scenarista Hong Young Hee, pentru a citi împreună scriptul.

Scenarista Hong Young Hee a declarat: „Sunt și mai emoționată după ce m-am întâlnit personal cu actorii. Voi face tot ce îmi va sta în putință să scriu în așa fel încât ca toți actorii să strălucească și mai mult”.

Producătorul dramei, Kim Seung Mo a spus: „Cred că va fi o dramă la care voi fi mândru să văd modul de interpretare”.

Actrița Han Chae Young, care a revenit pe platourile de filmare după o pauză de patru ani, a impresionat chiar de la prima citire a scriptului cu modul de exprimare a dragostei materne, ea interpretând personajul Seo Ji Young.
Și actrița Oh Yoon Ah a demonstrat forța cu care își va interpreta rolul, personajul ei, Woo Na Kyung, o femeie inteligentă, cu sânge rece, fiind într-o permanentă relație tensionată cu personajul interpretat de Han Chae Young.

Actorii Bae Soo Bin și Lee Chun Hee și-au arătat farmecul interpretării personajelor lor, și anume un arhitect de elită (Kim Jae Wook) și un tâmplar (Song Min Ho).

Actorii Lee Hwi Hyang, Oh Hyun Kyung, Kim Hee Sung, Jung Min Sung, Bae Hae Sun și alții s-au identificat complet cu personajele ce le vor interpreta, demonstrând experiența îndelungată pe care o au în actorie.

Actorii veterani Park Geun Hyung și Kang Bu Ja și-au arătat carisma și puterea de control a unei interpretări, ei fiind în această dramă un cuplu. Park Geun Hyung a declarat: „Sper ca toată lumea să colaboreze pentru a crea o dramă bună”, iar actrița Kang Bu Ja a spus: „Sper să devină o dramă plină de căldură. Și mai sper să ne distrăm în camera de machiaj”, moment în care toată lumea a râs.

Regizorul Yoo Jae Moon a concluzionat: „Ceea ce vreau cu adevărat este ca prin drama „A Promise with the Gods” să arătăm dragostea de mamă și cea de tată. Sper, astfel, să arătăm importanța familiei și a dragostei materne și paterne prin intermediul celor două cupluri”.

Noua dramă „A Promise with the Gods” va avea premiera pe 24 noiembrie a.c.

Așteptăm și noi cu nerăbdare această nouă dramă care promite a fi o dramă plină de sensibilitate și de dragoste.
Sursa: soompi.com