//Problemele de la Compania Fantagio posibil să îi afecteze și pe artiștii lor

Problemele de la Compania Fantagio posibil să îi afecteze și pe artiștii lor

Fantagio Entertainment se confruntă în această perioadă cu probleme interne serioase.

Directorul agenției, Na Byung Joon a fost concediat de compania chineză JC Group, care deține acțiunile majoritare  și înlocuit cu un director de naționalitate chineză, Wei Jie. Motivul demiterii directorului sud-coreean a fost deficitul bugetar.Ca răspuns la această măsură luată de chinezi, întreg staff-ul agenției Fantagio s-a unit și au format un comitet de urgență care a cerut companiei chineze, JC Group, să își ceară scuze pentru imixtiunea ilegală în conducerea agenției Fantagio și să li se dea asigurări că astfel de chestiuni neplăcute nu se vor mai repeta niciodată.

Cu privire la această problemă, un reprezentant al agenției a declarat: „În lumina conciedierii lui Na Byung Joon, a lipsei de transparență, îndepărtării și înlocuirilor făcute, noi am trimis o declarație a comitetului de urgență către acționarii majoritari. În acest moment, așteptăm răspunsul lor și încercăm rezolvarea acestor probleme prin dialog, astfel încât să nu existe un impact negativ asupra artiștilor noștri. În orice caz, greva este una din opțiunile pe care le avem în vedere.”

Până în prezent, este încă neclar cum această problemă internă ar putea avea un impact negativ asupra artiștilor Agenției Fantagio, Gong Myung, Seo Kang Joon, Weki Meki, ASTRO, Ong Sung Woo (Wanna One) și alții.

Fantagio Entertainment se află în acest moment în pline audiții pentru viitorii trainee.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: