//Procuratura a cerut ani grei de închisoare pentru Jung Joon Young și Choi Jong Hoon

Procuratura a cerut ani grei de închisoare pentru Jung Joon Young și Choi Jong Hoon

Astăzi, 13 noiembrie 2019, a avut loc cea de-a noua înfățișare a procesului în care Jung Joon Young și Choi Jong Hoon sunt judecați pentru violarea unor femei în stare de ebrietate și filmarea și distribuirea ilegală de înregistrări cu caracter sexual.

În timpul ședinței de astăzi, procuratura a cerut o condamnare de 7 ani de închisoare cu executare pentru Jung Joon Young și 5 ani de închisoare cu executare pentru Choi Jong Hoon.Procuratura a mai cerut judecătorilor interzicerea drepturilor celor doi de a mai lucra în domenii care au legătură cu tinerii și copiii, pentru o perioadă de zece ani. Procurorul de caz a declarat în timpul procesului: „Venim cu aceste cereri având în vedere gravitatea infracțiunilor lor și a faptului că nu au putut ajunge la o înțelegere cu victimele”.

A fost dezvăluit faptul că există mai mult de șapte victime care au fost violate și filmate de membrii unui chatroom, printre care se aflau și artiștii Jung Joon Young și Choi Jong Hoon. Una dintre victime a vorbit în cadrul unui interviu de experiența îngrozitoare prin care a trecut.

Curtea va da verdictul final și va pronunța sentința pe data de 29 noiembrie a.c..
Sursa: koreaboo.com

Vedeți și: La proces, Jung Joon Young a pledat vinovat pentru toate capetele de acuzare