//Procuratura a cerut trei ani de închisoare pentru B.I., fostul membru al trupei iKON. Vedeți ce a declarat artistul în fața judecătorilor

Procuratura a cerut trei ani de închisoare pentru B.I., fostul membru al trupei iKON. Vedeți ce a declarat artistul în fața judecătorilor

Ieri, 26 august 2021, a avut loc prima înfățișare în procesul în care fostul membru al trupei iKON, B.I., este judecat pentru procurare și consum de droguri.

B.I., pe numele său real Kim Han Bin, a fost pus sub acuzare în luna mai a acestui an, sub suspiciunea de cumpărare de marijuana și LSD în anul 2016 și pentru consum de droguri.În timpul procesului, procurorul de caz a spus în fața judecătorilor: „B.I. a consumat marijuana de trei ori, în perioada martie – aprilie 2016 și a cumpărat droguri în această perioadă de timp”.

B.I. a recunoscut acuzațiile aduse, declarând: „Am făcut o greșeală prostească în trecut. Eram tânăr și naiv. Acest lucru mi-a rănit familia. O perioadă, m-am gândit că nu mai vreau să trăiesc. Totuși, din cauza acestor probleme, vreau să fac din asta o șansă pentru a privi înapoi la tot ce am făcut. Nu voi mai face niciodată această prostie. De acum încolo, voi reflecta la ce am făcut, pentru că vreau să îmi protejez oamenii pe care îi prețuiesc”.Avocatul acestuia a declarat, de asemenea: „B.I. și-a recunoscut fapta și regretă profund faptul că a cauzat atâta tulburare, în calitate de persoană publică. B.I. nu a avut nici cazier civil, și nici penal înainte și a făcut multe servicii comunitare și donații de când a debutat ca și cântăreț. Profitul de la ultimul său album este, de asemenea, parte a unui proiect de donații”.

Impresionant a fost și faptul că tatăl artistului a fost prezent la proces, acesta dând următoarea declarație în fața instanței, așezându-se lângă fiul său: „Ar fi trebuit să-mi educ mai bine fiul. A fost și vina mea. Așa că, mă voi învinovăți pentru greșelile fiului meu si voi avea mai multă grijă de familia mea până la sfârșit”.
Înainte de începerea audierilor, pe 25 august a.c., fostul artist a trimis Curții o scrisoare prin care își cere scuze pentru faptele sale.

Procuratura a cerut instanței o pedeapsă de trei ani de închisoare și o amendă de 1,5 milioane de woni (aproximativ 1.300 de dolari).
Sentința definitivă va fi pronunțată pe data de 10 septembrie a.c..Sursa: soompi.com; Kbizoom.com

TAGS: