//Producătorii dramei „Love With Flaws” acuzați că au plagiat posterul dramei. Vedeți răspunsul acestora.

Producătorii dramei „Love With Flaws” acuzați că au plagiat posterul dramei. Vedeți răspunsul acestora.

Drama „Love With Flaws” se pare că este urmărită permanent de tot felul de probleme.

Acum, producătorii dramei sunt acuzați că au plagiat posterul de prezentare după videoclipul piesei „New Rules” al artistei Dua Lipa.În ambele imagini, există persoane care stau aliniate, îmbrățișând din spate pe cel din fața sa. În plus, și hainele folosite sunt similare.

Comparând cele două imagini, singurele diferențe sunt că actorii din poster sunt îmbrăcați în tricouri, iar cei din videoclip poartă cămăși de noapte, iar modul de îmbrățișare este un pic diferit (modul în care își țin mâinile). Totuși, culorile, pozițiile și expresiile faciale sunt aproape similare, unii experți declarând că asta înseamnă că posterul este, mai degrabă, „un cover”, decât o lucrare originală.

Un reprezentant al echipei de producție a dramei a declarat: „Nu e plagiat, ci o parodie. Este adevărat că ne-am referit la scena din videoclipul lui Dua Lipa. Totuși, nu am copiat-o. Posterul transmite mesajul că toate personajele din dramă luptă din greu cu propriile lipsuri. Pentru a maximiza acest mesaj, am apelat la varianta amuzantă, nu la una serioasă. Ar fi plăcut să priviți asta ca pe o parodie”.

Drama „Love With Flaws”, în care rolurile principale sunt deținute de actorii Oh Yeon Seo și Ahn Jae Hyun, a avut premiera pe 27 noiembrie a.c. și este încă în curs de difuzare.
Sursa: soompi.com