//Producătorii dramei „The Penthouse” au dezvăluit o serie de fotografii din spatele camerelor de filmare.

Producătorii dramei „The Penthouse” au dezvăluit o serie de fotografii din spatele camerelor de filmare.

Drama, în care joacă Lee Ji Ah, Kim So Yeon și fosta membră a trupei S.E.S., Eugene, continuă să câștige atenția telespectatorilor cu fiecare episod, doborând propriul record săptămână de săptămână, recent înregistrând un rating de peste 20% la nivel național (în Coreea de Sud), ceea ce este un lucru impresionant pentru o dramă care se difuzează în zilele de luni și marți.

Totodată, în prezent, este de două săptămâni consecutiv pe primul loc în lista celor mai vizualizate drame din Coreea.Apetitul pentru această dramă este conflictul plin de tensiune și încrâncenare dintre personajele pasionale, care sunt dispuse să-și pună viața în joc pentru a-și atinge propriile țeluri, indiferent că este vorba de dragoste, succes sau răzbunare.

Totuși, recentele fotografii ale actorilor, făcute după ce se opresc camerele de luat vederi, arată că aceștia nu au nimic în comun cu personajele lor de pe micul ecran.
Producătorii dramei au declarat: „Cu toate că actorii din drama „The Penthouse” sunt extrem de concentrați atunci când filmează, ei nu și-au pierdut niciodată veselia și zâmbetul de pe buze, atunci când se opresc camerele. Actorii sunt foarte legați atunci când filmează, iar munca lor în echipă excepțională și fantastica lor legătură a crescut calitatea acestei drame”.

Următorul episod al dramei „The Penthouse” va fi difuzată luni, 14 decembrie 2020.
Sursa: soompi.com