//Proiect special al fanilor americani ai trupei BTS pentru primirea acestora la aeroport

Proiect special al fanilor americani ai trupei BTS pentru primirea acestora la aeroport

ARMY din Statele Unite ale Americii au dovedit că știu să se comporte într-un mod adecvat cu idolii lor.

Ieri, 15 mai a.c., BTS a ajuns pe Aeroportul Internațional din Los Angeles (LAX). După aproape 15 ore de zbor, băieții au ajuns în siguranță pe tărâmul american.Așa cum era de așteptat, sute de fani i-au așteptat pe băieți la aeroport, pentru a-i vedea de aproape. Ceea ce a fost, însă, diferit de data aceasta este modul adorabil în care fanii le-au urat bun-venit băieților sud-coreeni, printr-un proiect special intitulat „BTS’ Purple Ribbon”.

Fanii s-au aliniat de-a lungul culoarului de trecere din aeroport, ținând în mână o bandă purpurie, special pentru băieți. Ei le-au urat membrilor trupei BTS bun-venit într-un mod pașnic, fără a le mai face vreun rău și fără a-i mai sufoca, aceștia trecând în liniște prin holul pasagerilor.

Proiectul a fost inițiat 100% de fanii locali americani și a fost popularizat pe Twitter, @PurpleRibbnARMY. Cum toate răspunsurile la acest proiect au fost pozitive, ei vor continua să susțină acest proiect și pe plan internațional.

Culoarea purpurie a fost aleasă deoarece este culoarea preferată a lui Taehyung (V) dintre culorile curcubeului. El a spus odata: „Purpuriul este ultima culoare a curcubeului; asta înseamnă să ai încredere și să iubești o lungă perioadă de timp”.

Felicitări, ARMY, de această frumoasă inițiativă și sperăm că va fi implementată de toți fanii internaționali!

Succes BTS la BBMA!!
Sursa: kstarlive.com

TAGS: