//PSY părăsește YG Entertainment după opt ani de contract. Vedeți declarația companiei

PSY părăsește YG Entertainment după opt ani de contract. Vedeți declarația companiei

Contractul dintre Psy și agenția sa a ajuns la final.

Psy este, într-adevăr, o legendă a industriei K-Pop. Succesul lui fulminant la nivel global din 2012 cu piesa „Gangnam Style” i-a adus recunoașterea internațională, el fiind bine cunoscut pentru piesele sale cu impact puternic și prestația sa scenică impresionantă.

După 8 ani în care a activat în compania YG Entertainment, contractul său a ajuns la final iar artistul a decis să părăsească agenția.Cu privire la această decizie, YG Entertainment a dat următorul comunicat:

„Dorim să vă anunțăm că YG Entertainment a decis să renunțe la contractul exclusiv cu Psy.

După lungi discuții cu artistul, YG a decis să îi respecte dorința unei noi provocări. YG și Psy au fost împreună mai mult de opt ani și au avut o relație specială și onestă. După ce ne-am implicat total în susținerea dezvoltării energiei și pasiunii lui Psy pentru muzică, putem să împărtășim bucuria din „Gangnam Style” și popularitatea lui la nivel global.

Cu privire la contractul exclusiv, relația puternică dintre YG și Psy va dăinui veșnic. Noi îl susținem și îi dorim tot ce este mai bun, în noile provocări uimitoare care îl așteaptă.

Dorim să mulțumim fanilor și tuturor celor care l-au iubit pe Psy ca artist al companiei YG.”

Îi dorim și noi mult succes lui Psy pe noul lui drum ales!
Sursa: kstarlive.com

TAGS: