//Psy și statuia de aur „Gangnam Style”de aproape 357.000 de dolari

Psy și statuia de aur „Gangnam Style”de aproape 357.000 de dolari

O statuie aurie care înfățișează mișcările binecunoscute de „horce dance” din piesa care i-a adus celebritatea lui Psy, „Gangnam Style”,  a fost instalată în fața celui mare complex comercial din Seul, COEX, anul trecut. Sculptura a costat în jur de 400.000.000 de won, adică aproximativ 357.142 dolari americani.

Ce gândește Psy despre aceasta? Este de acord cu această statuie?

Pe 24 iulie, Psy a susținut un interviu în exclusivitate pentru revista Ilgan Sports, în timpul căruia a declarat: „Pur și simplu cred că e prea mult. Dar e și amuzant că ei au imortalizat doar mâinile”.Apoi, când reporterii au adus în discuție succesul piesei „Gangnam Style”, Psy a declarat:Momentul oportun este foarte important… iar „Gangnam Style” a apărut la momentul potrivit. Poate și piesa „Right Now” ar fi avut succes, cine știe. Întâmplător, piesa a fost lansată în vara în care foarte multă lume a apucat, din coincidență, să o asculte”.
Piesa „Gangnam Style” a fost 5 ani în topul celor mai vizualizate piese din întreaga lume, având aproape 3 miliarde de vizualizări pe youtube, fiind de foarte curând detronată de pe această poziție.

Revedeți, dacă vă este dor, piesa care l-a făcut star internațional pe PSY și care a inspirat luxoasa statuie din Seul:
Sursa: allkpop.com