//Rain a povestit despre perioada în care era sărac și regretul său că nu i-a putut face mamei lui o înmormântare frumoasă

Rain a povestit despre perioada în care era sărac și regretul său că nu i-a putut face mamei lui o înmormântare frumoasă

Înainte de a deveni artistul Rain realizat care este astăzi, Jung Ji-hoon a trecut prin multe greutăți și sărăcie.

Invitat al emisiunii „Sumi Mountain Range” difuzat în data de 11 martie 2021, Rain a vorbit despre trecutul său și greutățile îndurate în adolescența sa.
Gazda emisiunii, Sumi, i-a spus: „Acum ești bogat, ai o familie și o fiică ce arată ca o prințesă. Cred că nu mai ai nicio grijă, nu?”
La această întrebare, Rain a răspuns pe un ton plin de tristețe: „Nu am nicio grijă, dar am un gol în suflet de când a murit mama mea. Aveam doar 19 ani atunci când a murit din cauza unor complicații cauzate de diabet. Oricât de fericit sunt, există un gol care nu îl poate umple nimeni, decât dragostea mamei mele. Cu câteva zile înainte de a muri, fusese ziua ei de naștere. I-am făcut supă de alge. Nu putea mânca nimic, dar a mâncat supa, pe care i-am făcut-o foarte gustoasă. Apoi, după câteva zile, a murit. Pentru că nu aveam bani, nu i-am putut organiza funeraliile așa cum ar fi trebuit. Pentru că nu aveam bani, erau zile când frații mei mai mici nu aveau nimic de mâncare”.
Abia reținându-și lacrimile, Rain a concluzionat: „Cred că pot trece peste orice greutăți acum. Greutățile nu sunt greu de îndurat pentru  mine”.

Sursa: kstarlive.comTAGS: