//Rap Monster – mărturisiri de suflet despre el și viitorul trupei BTS

Rap Monster – mărturisiri de suflet despre el și viitorul trupei BTS

Rap Monster s-a confesat fanilor pe canalul oficial Youtube al trupei BTS, spunând că îi este teamă pentru viitorul trupei.

 El și-a expus impresiile adunate după cel mai recent turneu și cum a privit această permanentă schimbare a nivelului trupei.
„Noi trăiam gândindu-ne că vom fi fericiți în viitor până vom muri dar, se pare, că noi suntem permanent în tranziție.
Noi primim lumea întreagă, salutările tuturor și ne gândim cum să-i mulțumim pe alții dar noi suntem mereu însetați și încorsetați de ceva, între ceva, asta vreau să spun prin tranziție…” – a spus Rap Monster.

El a mai spus că după 10 ani, de când a început să facă muzică, încă se mai duce o luptă în interiorul lui atunci când compune o melodie, chiar dacă pentru unii pare ceva foarte facil:

„Au trecut 10 ani de când am început să creez muzică și aș fi crezut că până acum să compun o melodie nu ar mai trebui să fie ceva foarte greu, dar încă îmi ia mult timp și necesită multe emoții…nu e chiar atât de ușor cum pare. Dacă ar fi ușor… dar în nici un caz nu e ușor. E atât de greu. Mulți oameni cred că eu știu cum să scriu o piesă, dar încă tot nu știu. Vreau să știu. Oare voi ști vreodată? Nici eu nu știu.”
După un oftat adânc, Rap Monster a mai spus că își dorește să devină mai încrezător, mai puternic, neînfricat și sârguincios.
În finalul înregistrării, Rap Monster a declarat că de acum încolo va trebui să muncească mai mult cu zâmbetul pe buze: „Sper să pot deveni mai încrezător, mai puternic, fără temeri și harnic. Aceasta este dorința mea. Din moment ce îmi doresc toate acestea, trebuie să continui muncind asiduu. Aceasta este realitatea. De aceea voi munci și mai mult. Bineînțeles, doar munca asiduă nu le va rezolva pe toate… dar altă cale nu este.
Îmi doresc ca melodiile să fie bune. În orice caz, nu vreau să devin o persoană care așteaptă norocul, pentru că norocul nu există. Toate acestea sunt rezultatul gândurilor și eforturilor mele.
Sper să devin o persoană puternică care se descurcă singur. Încă mi-e teamă și sunt trist. În orice caz, acesta sunt eu și trebuie să merg mai departe.
Am făcut acest video pentru a mă convinge pe mine. Încă un pic… trebuie să muncesc un pic mai mult. Hwaiting!” – Rap Monster.

Vedeți mai jos întreaga înregistrare a lui Rap Monster.

 
Sursa: koreaboo.com