//Rapper-ul Kush și-a aflat sentința în procesul în care este acuzat de consum de droguri

Rapper-ul Kush și-a aflat sentința în procesul în care este acuzat de consum de droguri

Astăzi, producătorul și rapper-ul Kush a aflat sentința la care este condamnat în procesul în care este acuzat de consum de droguri.

Astăzi, 18 martie a.c., Tribunalul Central Districtual din Seul a dat sentința în primul proces al lui Kush: doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de probațiune de patru ani. Totodată a fost obligat la 80 de ore de tratament anti-drog, precum și o amendă de 875.000 de woni (aproximativ 772 de dolari americani).Motivația Curții a fost următoarea: „Infracțiunile legate de droguri sunt foarte periculoase deoarece dăunează grav atât persoana, cât și societatea, din cauza faptului că creează dependență. Totuși, pentru că și-a recunoscut fapta și a reflectat sincer la ce a făcut, este pentru ultima dată când i se dă o sentință cu suspendare”.

La sfârșitul anului 2017, Kush și-a procurat 2,5 grame de cocaină de la o cunoștință și a consumat-o în casa sa. În luna decembrie a aceluiași an, a încercat să ridice o altă pungă de cocaină din cutia sa poștală, dar a fost prins de ofițerii de poliție care urmăreau clădirea.

Când a fost întrebat care este motivul consumului de droguri, acesta a spus că suferea de depresie.

Kush este un binecunoscut producător, având la activ numeroase hit-uri ale unor trupe K-Pop populare, cum ar fi piesa „ I Don’t Care” a trupei 2NE1, „Yanghwa Bridge” a lui Zion și multe altele.
Sursa: soompi.com

TAGS: