//Recentul interviu al lui Taecyeon, în care a vorbit despre rolul său din drama „Vicenzo” și revenirea trupei 2PM

Recentul interviu al lui Taecyeon, în care a vorbit despre rolul său din drama „Vicenzo” și revenirea trupei 2PM

Deși au trecut doar două luni din noul an, membrul trupei 2PM, Taecyeon, are o agendă de lucru foarte încărcată.

După terminarea dramei „The Game: Towards Zero” din 2020, a jucat în filmul „Hansan”, a cărui premieră va avea loc anul acesta, iar acum este în mijlocul filmărilor pentru drama „Vicenzo”, în care joacă alături de Song Joong Ki.
Recent, însă, a acordat un interviu și a realizat un pictorial pentru revista Singles.

În „Vicenzo”, Taecyeon (pe numele său adevărat Ok Taek Yeon, interpretează rolul unui stagiar, Jang Joon Woo, care își unește forțele cu un avocat italian, care este și consilier al mafiei italiene (personaj interpretat de Song Joong Ki) și o avocată „rea de gură”, interpretată de Jeon Yeo Bin), pentru a-i doborî pe infractorii care nu pot fi pedepsiți de lege.
Vis-a-vis de personajul său, Taecyeon a spus: „Când am citit prima dată scriptul, m-am gândit: „Stai așa, trebuie să fac asta”, pentru că personajul Joon Woo este atât de asemănător cu mine, cel din viața reală. În prima scenă, apare pe scooter electric, simțind de parcă cineva m-ar fi filmat în secret în viața mea de zi cu zi. Dar pe măsură ce povestea progresează, apare un Joon Woo din ce în ce mai ciudat și mai rece, ceea ce m-a făcut să dau mai multă atenție la modul meu de interpretare”.

Taecyeon a mai declarat că una din bucuriile aduse de actorie este să spargă stereotipurile prin personaje diferite.
Cu câteva luni în urmă, a fost anunțată revenirea trupei 2PM. În legătură cu aceste pregătiri, Taecyeon a spus: „Noi ne antrenăm, dar nu este sigur că se va întâmpla în acest an. Ne facem planuri, dar pentru că sunt multe situații care se suprapun, cred că este important să ne organizăm mai întâi”.
Dacă trupa 2PM va avea comeback-ul în acest an, acesta ar fi primul lor album după o pauză de cinci ani, ultimul lor album fiind „Gentlemen’s Game”, lansat în 2016. Taecyeon a mai adăugat: „Cum toți membrii scriu muzică, fiecare dintre noi are altceva în minte. Nu e ușor de decis care cântec ar trebui să fie piesa principală sau în care direcție ar trebui să o luăm. Treburile vor decurge mai ușor odată ce va fi decisă piesa principală, dar membrii trupei nu au avut ocazia să se întâlnească pentru a ne hotărî. Prima întâlnire recentă a eșuat. O revenire este ceea ce toți membrii trupei o așteaptă cu nerăbdare, dar cred ca avem nevoie de mai mult timp.”
Întrebat dacă publicul se poate aștepta ca ei să revină cu același concept viril și dur, așa cum era înainte trupa 2PM, artistul a răspuns: „Multă lume își amintește în acest fel de noi, dar nu este nevoie de o schimbare, acum că toți ne-am maturizat? Pe atunci aveam douăzeci de ani, acum suntem toți trecuți de 30 de ani, așa că și stilul nostru ar trebui să se schimbe”.

La finalul interviului, Taecyeon a declarat că deja a început să caute o nouă provocare, altceva decât munca sa, cum ar fi gătitul sau crearea de obiecte.

Vedeți mai jos trailer-ul oficial al dramei „Vicenzo”, care acum este în curs de difuzare:Sursa: soompi.com