//Reportera, care a dezvăluit cazul filmărilor sexuale ilegale în care a fost implicat Jung Joon Young, a dezvăluit că regretata Goo Hara a ajutat-o în investigația acestui caz

Reportera, care a dezvăluit cazul filmărilor sexuale ilegale în care a fost implicat Jung Joon Young, a dezvăluit că regretata Goo Hara a ajutat-o în investigația acestui caz

După aflarea veștii sinuciderii lui Goo Hara, reportera Kang Kyung Yoon a dezvăluit faptul că aceasta a ajutat-o să investigheze implicarea lui Jung Joon Young în cazul înregistrărilor ilegale făcute în acel chatroom.

Ieri, 25 noiembrie 2019, reportera care a făcut public pentru prima cazul pentru care Jung Joon Young este în prezent judecat, a fost prezentă la emisiunea canalului SBS „Ultimele știri ale lui Joo Young Jin”.În cadrul acestei emisiuni, aceasta a spus: „La o zi după aflarea tragicei vești despre Sulli, am contactat-o pe Goo Hara. I-am spus „fii tare și nu lua decizia greșită. Hai să ne străduim și să mergem mai departe până la sfârșit”, dar s-a întâmplat. Este o mare nenorocire”.

Ea a continuat: „Goo Hara avea propriul ei caz cu fostul ei iubit (Choi Jong Bum) și mulți oameni au rănit-o pe Goo Hara spunând în mediul online cum de ea a făcut astfel de înregistrări în viața sa privată și cât de fatale pot fi acestea pentru o celebritate. Choi Jong Bum a primit o sentință cu suspendare în primul proces. Asta înseamnă că a fost vinovat, dar comentariile răutăcioase la adresa ei nu au încetat nici după acel moment. Goo Hara a fost foarte frustrată după ce s-a întâmplat asta. A trecut prin clipe grele pentru că a fost achitat pentru faptul că a filmat-o fără permisiunea ei”.Reportera a dezvăluit că a devenit apropiată de Goo Hara după ce artista s-a oferit să o ajute în dezvăluirea adevărului din spatele cazului înregistrărilor sexuale ilegale ale lui Jung Joon Young și a celorlalți din acel chatroom. Ea a declarat: „Eu am dezvăluit cazul chatroom-ului lui Jung Joon Young, iar Goo Hara mi-a dat ea însăși telefon după aceea. Și ea este o victimă a unui caz similar, așa că mi-a spus: „Te-am contactat pentru că am văzut articolul. Nu știu cum pot ajuta, dar mi-ar place să te ajut”. Ea părea că își dorește mult să se implice în dezvăluirea acestui caz. Pentru că Goo Hara este o celebritate și pentru că a fost parte dintr-un proces în calitate de victimă a înregistrărilor ilegale făcute de fostul ei iubit, ea s-a interesat cu curaj despre datele mele de contact și a luat prima legătura cu mine. Ea a spus că vrea să ajute cu tot ce se poate pentru dezvăluirea adevărului din spatele acestui caz și chiar a ajutat mult”.

Artista Goo Hara, fostă membră a trupei Kara, a fost găsită decedată pe 24 noiembrie a.c., în casa ei.
Sursa: soompi.com

Vedeți și: Goo Hara, fosta membră a trupei KARA, s-a sinucis. Vedeți declarațiile poliției

 Procuratura a cerut ani grei de închisoare pentru Jung Joon Young și Choi Jong Hoon

TAGS: