//Rezultatul autopsiei actorului Kim Joo Hyuk și detalii despre înmormântarea acestuia

Rezultatul autopsiei actorului Kim Joo Hyuk și detalii despre înmormântarea acestuia

Astăzi, 31 octombrie 2017, poliția din Seul a dezvăluit cauza morții actorului Kim Joo Hyuk, care a fost implicat ieri într-un tragic accident de mașină, în urma căruia a decedat.Tot ieri, după spusele martorilor oculari, a existat suspiciunea că actorul ar fi suferit un atac de cord în timp ce conducea propriul automobil în drum spre locuința sa, însă această supoziție a fost înlăturată de raportul autopsiei, care a relevat faptul că decesul s-a produs din cauza rănilor grave de la cap. În schimb, rezultatele analizelor pentru constatarea consumului de alcool sau medicamente vor fi finalizate peste câteva zile, în acest moment necunoscându-se dacă actorul ar fi fost sub influența alcoolului sau a altor medicamente.
Agenția lui Kim Joo Hyuk, Namoo Actors a dat publicității următorul comunicat: „Priveghiul se va ține începând de astăzi, 31 octombrie 2017, ora 15,00 KST (ora Coreei de Sud), la Hyundai Asan Hospital din Seul. Înmormântarea va avea loc în dimineața zilei de 2 noiembrie a.c.. Kim Joo Hyuk va fi înmormântat în cavoul familiei sale.
Ne vom aminti întotdeauna căldura, onestitatea și pasiunea decedatului Kim Joo Hyuk. Facem apel la compasiunea dvoastră față de durerea familiei și sperăm ca perioada frumoasă în care el a fost prezent pe acest pământ să rămână în amintirea noastră. ”


Kim Joo Hyuk a decedat ieri, 30 octombrie 2017, în urma unui accident de mașină din zona Gangnam District din Seul. Cu toate eforturile de resuscitare după scoaterea actorului din mașină, acesta a decedat după sosirea la spitalul Konkuk din Seul.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Vedeți mai jos imagini înregistrate dintr-o mașină aflată în spatele celei a actorului, și care a surprins momentul coliziunii și ieșirea din decor a automobilului în care se afla Kim Joo Hyuk:
Sursa: soompi.com; youtube.com

Vedeți și: Actorul Kim Joo Hyuk a decedat, după un tragic accident de mașină